Open dag (alle opleidingen)

Van10 februari 10:00
tot10 februari 14:00
Locatie:Gouda

Wil je de pabo gaan doen of juist de lerarenopleiding? Overweeg je een studie Pedagogiek of een master? Tijdens de open dag informeren we je graag over al onze opleidingen. Van harte welkom op Driestar hogeschool!

Ben je scholier en wil je je oriënteren op de pabo?

Ga jij graag om met kinderen en wil je richting geven aan hun toekomst?  Denk je na over een baan in het onderwijs én wil je een prachtig beroep? We informeren je graag over onze studieroutes en wat er nu zo bijzonder is aan onze pabo. Docenten en studenten gaan graag het gesprek met je aan.

Er zijn diverse workshops, voorlichtingen en leuke lessen. Het programma wordt een week voor de open dag hier gepubliceerd.

Ben je leerkracht en wil je verder studeren?

Master Leren en innoveren
De Master Leren en innoveren biedt een uitdagende verdieping voor leraren die werken in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en hoger beroepsonderwijs. Tijdens de masteropleiding leer je om binnen je eigen organisatie de rol van Teacher Leader in te vullen.  Als Teacher Leader ben je expert op het gebied van leren en innoveren en denk na over het onderwijs en innoveren hiervan binnen jouw school. Tijdens de tweejarige deeltijdopleiding ga je onder andere in op  leervragen uit je eigen onderwijspraktijk. De opleiding komt in aanmerking voor vergoeding vanuit de lerarenbeurs.
 
Laat je tijdens de open dag informeren over de masteropleiding Leren en innoveren. Meer informatie over de Master Leren en innoveren kun je vinden op de website www.masterli.org.

Master Educational leadership
De masteropleiding Educational Leadership is voor ambitieuze schoolleiders met enige jaren werkervaring in het po, vo of mbo/bve, die zich verder willen professionaliseren op masterniveau tot excellente schoolleider. U heeft een erkende opleiding gevolgd op het gebied van onderwijsmanagement voordat u kan worden toegelaten tot de master. 

Is een nieuwe baan in het onderwijs iets voor jou?

Lerarenopleiding voortgezet onderwijs en pabo-deeltijd
Een open dag is dan een uitstekende gelegenheid om te kijken of het beroep van leraar bij jou past. Je kunt dan denken aan de lerarenopleiding voor het voortgezet onderwijs of de pabo in deeltijd. Docenten en studenten vertellen je graag hun ervaringen en informeren je over de opleidingen.

Driestar hogeschool biedt de volgende deeltijdopleidingen voor Leraar voorgezet onderwijs: Duits, Economie, Engels, Geschiedenis, Nederlands en Wiskunde.
Op de open dag is er voor de lerarenopleiding voortgezet onderwijs ook een algemene voorlichting over de opleiding. Deze voorlichting start om 11.00 uur. Welkom!

Ben je geïnteresseerd in de zij-instroomregeling? Neem dan contact op met Arjan Meerkerk.

Heeft opvoedingsondersteuning je interesse?

Pedagogiek
Wees welkom op de voorlichting van de opleiding Pedagogiek en ga in gesprek met de studiecoördinator om te kijken of deze opleiding bij jou past.
Er zijn twee voorlichtingsmomenten: 10.45 en 12.45 uur.

Familie en vrienden zijn welkom

Neem gerust vrienden en familie mee, die het leuk vinden om een kijkje te nemen in onze hogeschool. Voor kinderen zijn er leuke activiteiten. Zij kunnen samen gymmen, een kunstenaar worden, een heuse speurtocht...

We zien uit naar je komst!

 • Catering
  Koffie, thee en frisdrank staat klaar en tussen 12.00-13.00 uur kun je aanschuiven bij de (gratis) lunch.
   
 • Informatiemarkt (pabo)
  Er is een informatiemarkt waar je alles te weten kunt komen over internationalisering, de studentenvereniging Semper Fidelis, 'onze' christelijke school Radiance in Oekraïne etc. Kijk voor meer meer informatie over deze school op: www.vriendenvanradiance.nl
   
 • Meetingpoint men only (pabo)
  Wil je als jongens onder elkaar je oriënteren op een baan in het basisonderwijs? Kom dan zeker langs bij ons meetingpoint.
 • Studenthuisvesting
  Wil je dichtbij de pabo wonen? Lees alle informatie over de studentenhuisvesting op www.driestar-hogeschool.nl/huisvesting en schrijf je in!
 • Meeloopdagen
  Kun je niet op de open dag aanwezig zijn of wil je een hele lesdag mee maken? Maak dan een afspraak voor een meeloopdag (pabo) of avond meelopen (lvo of pedagogiek) Je volgt dan colleges bij de opleiding waarvoor je belangstelling heb.
Persoonlijke gegevens
Adresgegevens
Interesse en vooropleiding
Interesse voor:Bevestiging