Open collegedag academische pabo

Van15 maart 09:30
tot15 maart 15:00
Locatie:Gouda

Leerkracht worden en op zoek naar meer uitdaging? Word een academische juf of meester! Wil je weten wat dit precies inhoudt? Volg colleges, ga in gesprek met docenten en studenten en laat je informeren op onze open collegedag van de academische pabo op donderdag 15 maart!

De academische pabo biedt extra uitdaging aan studenten die een vwo-diploma hebben of een hoog gemiddeld eindcijfer hebben op hun havo-diploma (7,5 of hoger). Je wordt binnen deze vierjarige opleiding opgeleid tot meester of juf, maar je volgt binnen deze route vakken op universitair niveau. Deze vakken worden gegeven in de hogeschool zelf en door docenten van de hogeschool.

Aan het einde van deze studieroute heb je net zoveel stage gelopen als in de reguliere route en heb je ook een certificaat van het schakeljaar van de Open Universiteit op zak. Je bent dan een volwaardige meester of juf, opgeleid voor de praktijk, maar tegelijkertijd ben je bekwaam op een wetenschappelijk niveau. Heel relevant in deze tijd waar steeds meer wordt gevraagd om mensen die kennis hebben van de praktijk en van (wetenschappelijk) onderzoek doen!

Binnen deze route is er veel ruimte voor een leercultuur. Samen met je medestudenten en een vast team van docenten leer je op een abstract niveau, onderzoek doen en nog veel meer.

Inschrijven

Schrijf je in voor deze dag met een korte motivatie waarom je ge├»nteresseerd bent in deze route. Deze open collegedag is vooral voor examenkandidaten die de academische route overwegen. Je volgt colleges met studenten van pabo 2 en 3 van de academische route. Daarnaast ontmoet je tijdens de lunch ook de studenten van het eerste jaar van de academische pabo.

Inschrijven kan via onderstaand formulier.

Programma

  • tot 09.30 uur - Inloop, koffie en thee staan klaar!
  • 09.30 uur - Opening en introductie
  • 10.45 uur - College Onderzoek doen
  • 11.45 uur - College van de Open Universiteit
  • 12.45 uur - Lunch
  • 13.30 uur - College beeldende vorming
  • 14.30 uur - College geschiedenis
  • 15.00 uur - Afsluiting
     
Persoonlijke gegevens    
     
Adresgegevens    
     
Vooropleiding en motivatie    
Vooropleiding:


Examenjaar:

     
Bevestiging