Agenda en open dagen

 1. Masterclass Faalangstreductietraining

  Onze lerarenopleiding voortgezet onderwijs organiseert een masterclass Faalangstreductietraining. We stellen deze masterclass ook open voor leerkrachten die al werkzaam zijn in het vo of mbo.

  Lees meer ›
 2. Masterclass Gedrag en ontwikkeling

  Onze lerarenopleiding voortgezet onderwijs organiseert een masterclass Gedrag en ontwikkeling. We stellen deze masterclass ook open voor leerkrachten die al werkzaam zijn in het vo of mbo.

  Lees meer ›
 3. Masterclass Eigen interpersoonlijke vaardigheden

  Onze lerarenopleiding voortgezet onderwijs organiseert een masterclass Eigen interpersoonlijke vaardigheden. We stellen deze masterclass ook open voor leerkrachten die al werkzaam zijn in het vo of mbo.

  Lees meer ›
 4. Masterclass Verdieping in het mbo

  Onze lerarenopleiding voortgezet onderwijs organiseert een masterclass Verdieping in het mbo. We stellen deze masterclass ook open voor leerkrachten die al werkzaam zijn in het vo of mbo.

  Lees meer ›
 5. Cantatedienst: Jesu, der du meine Seele

  Op zaterdag 11 november organiseren muziekdocenten van Driestar hogeschool een cantatedienst in de Sint-Janskerk in Gouda. De dienst begint om 16.00 uur en de toegang is gratis. Welkom!

  Lees meer ›
 6. Open collegedag (pabo)

  Kom op vrijdag 8 december naar de open collegedag op Driestar hogeschool! Op deze dag kun je kennismaken met de voltijdopleiding van onze pabo.

  Lees meer ›
 7. Open dag (alle opleidingen)

  Wil je de pabo gaan doen of juist de lerarenopleiding? Overweeg je een studie Pedagogiek of een master? Tijdens de open dag informeren we je graag over al onze opleidingen. Van harte welkom op Driestar hogeschool!

  Lees meer ›