Christelijke gemeente én school in de stad

Nederlanders willen graag in de stad wonen. Steden als Amsterdam en Utrecht groeien. Het aantal christenen neemt echter af en dat terwijl het christelijk geloof altijd een sterke verbinding heeft gekend met de stad.

  Een christelijke gemeente én een christelijke school staan in deze seculiere tijd voor een mooie opdracht, maar worden ook meer en meer geconfronteerd met stevige uitdagingen.

In heel ons land staat het christelijk en reformatorisch onderwijs onder druk, maar in de stad is deze druk nog sterker. Krimpende scholen leiden soms tot krimpende gemeenten en andersom, terwijl er ook veel potentieel is voor de christelijke school in de stad.

Dr. P.J. (Paul) Visser, predikant van de Maranathakerk in Rotterdam en Patrick Vogelaar, schoolleider van de Prins Mauritsschool in Delft, geven hun visie op dit thema. 

Datum 

Vrijdag 5 april 2024 - 19.45 tot 22.00 uur

Locatie en tijd 

De Studium Generale-lezingen vinden plaats in het gebouw van Driestar educatief te Gouda. Deze avond start om 19.45u. Onze adresgegevens vind je hier

Kosten 

De kosten bedragen € 12,- per avond. 

Vragen?

Neem contact op via dit e-mailadres of bel 0182-540333.

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden voor bovenstaand programma.

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden voor bovenstaand programma
 
Persoonlijke gegevens    
Aanhef:
     
Adresgegevens    
     
Betaling    
NL00RABO1234567890
Hierbij machtig ik Driestar educatief
om het hierboven genoemde bedrag van
mijn rekening af te schrijven
     
Bevestiging    
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
     
   
   
Na je aanmelding ontvang je een e-mail ter bevestiging. Heb je deze niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar onze webmaster.