8 - Nacht van Gouda: Debatavond met Thierry Baudet en Kees van der Staaij

Vuurwerk tijdens deze eerste ‘Nacht van Gouda’! We verwachten een spetterend debat tussen twee vooraanstaande politici: Thierry Baudet, fractievoorzitter van Forum voor Democratie, en Kees van der Staaij, fractievoorzitter van de SGP. Deze avond vindt plaats op 14 december 2018. 
 

Vuurwerk tijdens deze eerste ‘Nacht van Gouda’! We verwachten een spetterend debat tussen twee vooraanstaande politici: Thierry Baudet, fractievoorzitter van Forum voor Democratie, en Kees van der Staaij, fractievoorzitter van de SGP.
 
Zij gaan in op thema’s die in deze tijd urgent zijn. Wat is de joods-christelijke traditie? Wat is het verschil tussen christelijk geloof en cultuurchristendom, en hoe relevant is dat verschil voor de politiek? Hoe vertaal je de joods-christelijke traditie in de politiek van vandaag? Hoe ga je om met het onbehagen in de samenleving? Welke toon sla je aan?
 
Baudet en Van der Staaij lichten elk hun visie in een korte speech toe en gaan daarna met elkaar in debat. Debatleider is Bart Jan Spruyt, docent Geschiedenis/Cuma aan Driestar hogeschool.

Kosten

De kosten voor deze avond bedragen € 12,50. Studenten van Driestar hogeschool betalen € 10,-.

Locatie en tijden

Het programma vindt plaats op 14 december 2018 en start om 19.45u in het gebouw van Driestar educatief. Onze adresgegevens vind je hier.
fd_baudet.jpgsgp_staaij_van_der.jpg

 
Het totaal aantal aanmeldingen is bereikt, het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor dit programma. Gelukkig is het nog wel mogelijk om bij andere interessante programma's in te schrijven! Neem snel een kijkje bij ons overige aanbod.