6 - Nacht van Gouda

Vorig jaar was de Nacht van Gouda een groot succes! Ook dit jaar hebben we weer een debat tussen twee politici, die niet allen met elkaar maar ook met de zaal in discussie gaan. Dit jaar debatteren we over veiligheid. Welkom op 13 december tijdens de Nacht van Gouda!
 

Veiligheid, zowel binnenlandse (aanslagen e.d.) als buitenlandse (nieuwe geopolitieke orde), wordt een steeds belangrijker en urgenter thema. Op deze avond gaat het nieuwe Tweede Kamerlid van de SGP, Chris Stoffer, in debat met Ronald van Raak, Tweede Kamerlid namens de SP, om dit brede veld te verkennen en na te denken over maatregelen die nodig zijn om ons land en de wereld veiliger te maken. Debatleider is Bart Jan Spruyt, docent Geschiedenis/Cuma aan Driestar hogeschool.

Kosten

De kosten voor deze avond bedragen € 12,50. Studenten van Driestar hogeschool betalen € 10,-.

Locatie en tijden

Het programma vindt plaats op 13 december 2019 en start om 19.45u in het gebouw van Driestar educatief. Onze adresgegevens vind je hier.
 
Vul onderstaand formulier in om u aan te melden voor programma 6 (Nacht van Gouda).
 
Persoonlijke gegevens    
Aanhef:
     
Adresgegevens    
     
Betaling    
Hierbij machtig ik Driestar educatief
om het hierboven genoemde bedrag van
​mijn rekening af te schrijven
NL00RABO1234567890
     
Bevestiging    
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
     
   
   
Na je aanmelding ontvang je een e-mail ter bevestiging. Heb je deze niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar onze webmaster.