2 - Boekpresentatie 'Gevangene nummer 1. Het levensverhaal van Richard en Sabina Wurmbrand'

Voor veel ouderen is de naam van Richard Wurmbrand verbonden met de vervolgingen van christenen door het communistisch regime in Roemenië. Voor veel jongeren is deze naam alweer naar de achtergrond geraakt, of misschien al helemaal onbekend. Wurmbrand heeft vanwege zijn christelijke overtuiging veertien jaar lang in zijn vaderland Roemenië gevangengezeten. Hij werd - door zijn werk om de christenvervolging in communistische landen bekend te maken bij het grote publiek - bekend als "de stem van de ondergrondse kerk". 

Programma2_Richard-Wurmbrand-(eventueel-gebruiken,-hoeft-niet).png

Op 21 september presenteert uitgeverij De Banier een nieuw boek: Gevangene nummer 1. Het levensverhaal van Richard en Sabina Wurmbrand. Richard Groenenboom van Stichting De Ondergrondse Kerk (SDOK) zal meer over deze periode vertellen en ook de situatie van nu 2_Richard-Groenenboom.JPGschetsen. Daarnaast wordt er een film vertoond over het leven van Richard Wurmbrand. Let op: de film bevat beelden die als schokkend kunnen worden ervaren.
 

Locatie en tijden

De bijeenkomst start om 19.45u in het gebouw van Driestar hogeschool. Onze adresgegevens vind je hier.

Kosten

De kosten voor deze avond bedragen € 12,50. Studenten van Driestar hogeschool betalen € 10,-

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor programma 2 van het Studium Generale (Boekpresentatie Gevangene nummer 1. Het levensverhaal van Richard en Sabina Wurmbrand).
 
Persoonlijke gegevens    
Aanhef:
     
Adresgegevens    
     
Betaling    
Hierbij machtig ik Driestar educatief
om het hierboven genoemde bedrag van
mijn rekening af te schrijven
NL00RABO1234567890
     
Bevestiging    
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
     
   
   
Na je aanmelding ontvang je een e-mail ter bevestiging. Heb je deze niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar onze webmaster.