2 - Als kinderen andere wegen gaan

Op 17 september 2021 houdt ds. W.C. (Wim) Polinder een lezing over 'Als kinderen andere wegen gaan'. 


Kinderen maken soms andere keuzes dan ouders zouden willen. Daar kunnen ouders het moeilijk mee hebben. Hoe moeten ze daarmee omgaan? Kinderen worden opgevoed tot zelfstandigheid, maar hoe verhoudt zich dat met de verantwoordelijkheid van ouders? Wat heeft het vijfde gebod te zeggen? Hoe kunnen kinderen begeleid worden in verschillende leeftijdsfasen? Wat zijn de valkuilen voor ouders? En wat zijn juist kansen? Moet de deur altijd open blijven? Of zijn er ook grenzen? Welke betekenis kunnen grootouders hebben? En welke rol kan de kerk vervullen? Het zijn allemaal vragen die van belang zijn om te overdenken, niet alleen door ouders, maar door ieder die te maken heeft met kinderen en jongeren.

Ds. W.C. (Wim) Polinder, predikant van de Hervormde gemeente in Putten en orthopedagoog.

Locatie en tijden

De Studium Generale-lezingen vinden plaats in het gebouw van Driestar educatief te Gouda. We nemen de actuele overheidsmaatregelen rondom het coronavirus in acht. Op dit moment kunnen alle deelnemers deze avond fysiek bijwonen en wordt de avond niet via de livestream aangeboden. De avonden starten om 19.45u. Onze adresgegevens vind je hier.

Kosten

De kosten bedragen € 12,- per avond.

Vragen?

Neem contact op via dit e-mailadres of bel 0182-540333.

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden voor bovenstaand programma
 
Persoonlijke gegevens    
Aanhef:
     
Adresgegevens    
     
Betaling    
NL00RABO1234567890
Hierbij machtig ik Driestar educatief
om het hierboven genoemde bedrag van
mijn rekening af te schrijven
     
Bevestiging    
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
     
   
   
Na je aanmelding ontvang je een e-mail ter bevestiging. Heb je deze niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar onze webmaster.