12 - De roeping van de vrouw in 2020

Op 17 april 2020 houdt Maaike Langelaar-Verhoeks een lezing over de roeping van de vrouw in 2020. Daarnaast wordt ook haar nieuwste boek over dit onderwerp gepresenteerd.
 

Er wordt heel wat geschreven over de positie van de vrouw in de gereformeerde gezindte. Ook al kennen we de Bijbelse principes, blijkbaar is het niet zo eenvoudig om in deze tijd als vrouw je plaats in te nemen in kerk en maatschappij, en daarnaast je verantwoordelijkheid voor het gezin te nemen. Welke keuzes maak je en door welke motieven laat je je leiden? Als je gezin de hoogste prioriteit heeft, betekent dit dan dat je niet kunt kiezen voor een betaalde baan? Maaike Langelaar-Verhoeks, moeder, leerkracht en auteur, verzorgt deze lezing. Op deze avond wordt ook haar nieuwste boek over dit onderwerp gepresenteerd. Deze avond wordt georganiseerd samen met uitgeverij De Banier. 

Vrouwen én mannen zijn hartelijk welkom! Als er iets gezegd wordt over de positie van de vrouw, heeft dat immers ook gevolgen voor de positie van de man en van beider verwachtingen.

Kosten

De kosten voor deze avond bedragen € 12,50. Studenten van Driestar hogeschool betalen € 10,-.

Locatie

De bijeenkomst start om 19.45u in het gebouw van Driestar educatief. Onze adresgegevens vind je hier.

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden voor programma 12 (De roeping van de vrouw in 2020).
 
Persoonlijke gegevens    
Aanhef:
     
Adresgegevens    
     
Betaling    
Hierbij machtig ik Driestar educatief
om het hierboven genoemde bedrag van
​mijn rekening af te schrijven
NL00RABO1234567890
     
Bevestiging    
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
     
   
   
Na je aanmelding ontvang je een e-mail ter bevestiging. Heb je deze niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar onze webmaster.