11 - CLO-Literatuurdag ‘In dubio’

Op 9 april 2022 organiseert het Christelijk Literair Overleg weer een nieuwe editie, in samenwerking met Driestar educatief en het tijdschrift Liter. Het thema is dit keer: In dubio, over tweestrijd en innerlijk conflict in de literatuur.

Inhoud Literatuurdag

Een inspirerende ontmoeting tussen lezers en schrijvers, dat staat centraal op de jaarlijkse CLO Literatuurdag. In lezingen, interviews en workshops zoeken we naar wat geloof en literatuur elkaar te zeggen hebben. We luisteren naar voordrachten en genieten van poëzie en muziek.

Op deze dag wordt ook de CLO-Byblos Literatuurprijs 2020 uitgereikt aan Machteld Siegmann voor haar roman De kaalvreter. Machteld zal ook een inhoudelijke bijdrage leveren aan het plenaire programma.
Na de lunch worden twee workshoprondes gehouden, waarbij we een mix van praktijk en inhoud aanbieden. De invulling van het workshopprogramma wordt bekend gemaakt op de website van het CLO.

Kosten

Toegang: € 27,50 (studenten van Driestar, hogeschool, donateurs van het CLO en abonnees van Liter: € 22,50). De prijs is inclusief een lunchbuffet en koffie en thee.

Locatie en aanmelden

De CLO-literatuurdag wordt gehouden in het gebouw van Driestar educatief in Gouda. Het programma duurt van 11.00 tot 16.00 uur. Aanmelden (en meer informatie) via de website van het Christelijk literair overleg