Zomerse digibordboeken Geplaatst op 9 juli 2018

Speciaal voor de laatste schoolweek: gratis zomerse digibordboeken

Nog maar een paar weken te gaan voordat iedereen mag genieten van een welverdiende vakantie. Speciaal voor de laatste schoolweek heeft Delubas voor elke groep een prachtig boek, spannend verhaal of boeiende informatieve tekst digitaal beschikbaar gemaakt, om met de hele groep te lezen op het digibord. Natuurlijk hebben alle boeken en verhalen iets te maken met de zomer. De digitale boeken en verhalen zijn gratis beschikbaar. Bovendien vind je leuke lessuggesties bij elke titel.

Natuurlijk kun je ook gewoon zelf voorlezen met een van onze jeugdboeken. De mediatheek heeft ze>>> 

P.S. We zijn nog tot 17 juli open.

Meer nieuws

  • Projectkoffers lenen met korting

   Profiteer van korting op het lenen van de projectkoffers Elektriciteit, Geluid is overal en Architectuur.

  • Gedichtendag

   Hoe zwaar is taal, wat weegt een woord? ‘Wilt u het halfom of mager?’ ‘Mag ’t ietsjes meer zijn?’ vraagt de slager. ‘Aan een stukje, of in plakjes?’

  • Week van de mediatheek: 'De tabernakel is schitterend illustratiemateriaal'

   De mediatheek van Driestar hogeschool is er voor studenten, maar ook voor leerkrachten in het werkveld. Marieke Nieuwenhuis, leerkracht op de Graaf Jan van Nassauschool: “De materialen uit de mediatheek zijn ondersteunend voor mijn lessen. De kinderen tonen hierdoor meer interesse in het verhaal!”

  • Projectkoffers met korting

   Van 10 tot en met 14 december is het de 'week van de mediatheek'. Doe je als abonnee in deze week een aanvraag voor een projectkoffer, dan vinden wij dat heel leuk, maar het kan voor jou ook extra voordelig zijn.

  • Eenvoudig experimenteren met elektronica

   Elektriciteit is niet weg te denken uit ons dagelijks leven. Toch ervaren veel leerkrachten een drempel om met elektriciteit aan de slag te gaan in de klas. Ze denken misschien dat ze daar zelf niet technisch genoeg voor zijn.