Vanavond: Kerstzangavond Driestar hogeschool 14 december 2020

Vanavond is het zover: de Kerstzangavond 2020. Een moment waar wij, de studenten en veel van jullie ieder jaar naar uitkijken. Als afsluiting van het jaar, met elkaar en met God.

Na zo'n bewogen jaar keken we er misschien wel meer naar uit dan normaal om gezamenlijk in de Sint-Janskerk te kunnen luisteren naar alle koren,  te mediteren en samen te zingen. Juist in deze donkere dagen zou het ons allen goed doen om samen te zijn en stil te staan bij het kerstfeest.

Maar de situatie in Nederland is ernstig en als jullie niet naar de Kerstzangavond kunnen komen, brengen we de Kerstzangavond naar jullie thuis. De afgelopen week is er daarom hard gewerkt door de vakgroep muziek, de pabostudenten en een hoop medewerkers van de hogeschool om het hele programma op te nemen, zodat we vanavond online de Kerstzangavond kunnen beleven.

Onder begeleiding van Arjen Uitbeijerse, Loes van Schothorst, Mariëlle Heidekamp, Arnold Blok en Geraldine van Gelder brengen verschillende klassen uit pabo 1 tot en met pabo 3 en de vakspecialisten muziek verschillende liederen ten gehore. Ds. K.J. Kaptein houdt een meditatie en meneer Rottier sluit de avond af.

Vanaf 19.30 is de Kerstzangavond hier te bekijken! Kijk jij ook mee?

Meer nieuws