VACATURE: Stageplaats Wonderfully Made 25 september 2020

Ken jij een (internationale) student die een economische studie volgt en op zoek is naar een stage? Wij maken graag gebruik van jouw netwerk.

Binnen het team Wonderfully Made hebben wij ruimte voor een gedreven student die tijdens zijn/haar stageperiode een businessplan wil schrijven voor het uitbouwen van de klantenkring van het curriculum Wonderfully Made, een uitgave van Driestar onderwijsadvies.

Wonderfully Made is een leergang die gericht is op de seksuele vorming van kinderen en jongeren. Met de Bijbel als richtlijn en verwondering richting de Schepper en richting elkaar. Ken of ben jij een student die een economische studie volgt en op zoek is naar een stage? Solliciteer dan snel!
 
Wij zoeken als team van Wonderfully Made een student die een businessplan wil opstellen, zodat we het aanbod op een hoger plan kunnen brengen. Word jij enthousiast van het ontwikkelen van een businessplan binnen de sector van (internationaal) onderwijs? Dan is dit een prachtige opdracht voor jou!
Wat zoeken wij?

 • ​​​​​​​Hbo- of wo-student bijv. Bedrijfskunde, International Business of Commerciële Economie;
 • Meewerkstage of onderzoekstage;
 • Aantal uur in overleg (minimaal 16 uur per week);
 • Start zo spoedig mogelijk of per februari 2021;
 • Je hebt een antenne voor verschillen in internationale contexten;
 • Beheersing van de Engelse taal (voorkeur voor C1) is gewenst. Beheersing van het Spaans is een pré;
 • Het goed kunnen omgaan met de veelkleurigheid van de wereldkerk is van belang;
 • Je onderschrijft onze christelijke identiteit, de grondslag van onze instelling (namelijk dat de Bijbel de norm is van waaruit we handelen) en je hebt een hartelijke verbondenheid met het gereformeerd belijden.

Organisatie

Driestar educatief is een praktijkgericht kenniscentrum dat een inspirerende bijdrage levert aan het  christelijk onderwijs in binnen- en buitenland. Dat doen we met opleidingen, diensten en producten van Driestar hogeschool, Driestar onderwijsadvies en Driestar managementadvies. Ons ideaal is mooi en goed onderwijs dat doortrokken is van de Bijbelse identiteit en dat kinderen en jongeren raakt; dat hun iets meegeeft waar ze heel hun leven profijt van hebben. Daar maken we ons sterk voor, samen met scholen, (aankomende) leraren, ouders en achterban. We ontwikkelen kennis op drie gebieden: leraarschap, leiderschap en vorming/opvoeding. Samen met de Bijbel vormen de gereformeerde belijdenisgeschriften de grondslag van onze organisatie.

Interesse?

Voor informatie over de functie kan contact opgenomen worden met Sjoerd van den Berg (internationalisering, 06 13 204 298). Wil je solliciteren? Stuur dan jouw motivatie en cv naar vacatures@driestar-educatief.nl onder vermelding van 'Stage Wonderfully Made'. 

Meer nieuws

  • Post-hbo-opleiding hoogbegaafdheid: Kinderen echt zien en begeleiden in hun ontwikkeling

   Wil je meer weten over de (hoog)begaafde leerling? Wil je de begeleiding van (hoog)begaafde leerlingen in je school naar een hoger plan trekken? Dan is onze post-hbo-opleiding hoogbegaafdheid iets voor jou!

  • VACATURE: Opleidingsdocent/projectleider (1,0 fte)

   Vind jij het een uitdaging om een nieuw terrein van onderwijs te verkennen en te ontwikkelen? Binnen Driestar educatief starten wij een pilot rondom het thema oudere kind. Wij zoeken iemand die als projectleider betrokken wil zijn bij het ontwikkelen en uitvoeren van deze pilot. Deze pilot wordt uitgevoerd met studenten van de pabo en de lerarenopleiding voortgezet onderwijs in samenwerking met het werkveld.

  • Burgerschapswet: uitstel, maar geen afstel

   Kort geleden stond het nieuwe wetsvoorstel burgerschapsonderwijs op de agenda van de Tweede Kamer. Omdat de coronacrisis de aandacht van de kamer opeiste, is de geplande bespreking uitgesteld. Voor de scholen is het belangrijk te beseffen dat uitstel geen afstel betekent. Invoering van de uitgebreide verplichting tot het geven van burgerschapsonderwijs staat nog steeds gepland voor augustus 2021. Hoe bereidt jouw school zich daarop voor?

  • Geloven in lesgeven

   Binnenkort verschijnt 'Geloven in lesgeven, didactiek als christelijke praktijk'. Dit boek is een belangrijke impuls voor het gesprek over christelijk onderwijs. Het helpt leraren op een andere manier naar hun didactische praktijk te kijken, zodat de christelijke identiteit het onderwijs nog sterker doortrekt.

  • Update: coronabeleid Driestar educatief

   De omstandigheden rond het coronavirus wisselen voortdurend. Op deze plek lees je een overzicht van de meest recente maatregelen van Driestar educatief, die erop gericht zijn verspreiding van het virus tegen te gaan en gezondheid van collega’s, studenten en bezoekers maximaal te waarborgen.