Vacature: hoofdredacteur voor DRS Magazine Geplaatst op 9 mei 2018

Heb jij zicht op de belangrijkste ontwikkelingen in het reformatorisch-christelijk onderwijs, houd je van schrijven en vind je leidinggeven leuk? Dan is DRS Magazine op zoek naar jou!

DRS Magazine is hét onderwijstijdschrift voor christelijk-reformatorische scholen in Nederland. Het maandblad wil leraren, leidinggevenden, besturen en kerkenraden op de hoogte houden van actuele ontwikkelingen in onderwijsland en handreikingen voor bezinning bieden. DRS Magazine is een uitgave van Driestar educatief, RMU sector Onderwijs GOLV en VGS.

Als hoofdredacteur ben je het gezicht van DRS Magazine. Jij bepaalt samen met bestuur en redactie de koers. Zelf lever je ook een redactionele bijdrage door het schrijven van artikelen. De omvang van de werkzaamheden zijn een tot anderhalve dag per week.

>> Bekijk de vacature voor meer informatie.

Meer nieuws

  • Alle cursussen van de ParnasSys Academie in een handig overzicht

   Wil jouw school stappen maken in het gebruik van ParnasSys in 2018? Meld je aan voor een van onze cursussen! Vraag een brochure aan met al onze cursussen tot de zomer of kijk op de website!

  • Nieuwe Gynzy Academie begeleidt scholen bij digitaal adaptief en gepersonaliseerd leren

   Driestar onderwijsadvies, Gynzy en O21 gaan intensief samenwerken in de recent opgerichte Gynzy Academie. De drie organisaties slaan de handen ineen om scholen te begeleiden op het gebied van digitaal adaptief en gepersonaliseerd leren.

  • Overname CPS door Driestar educatief een feit

   Uiterlijk 31 december 2018 neemt Driestar educatief CPS Onderwijsontwikkeling en advies over. De afgelopen maanden hebben de organisaties intensief gesprekken gevoerd met als resultaat dat de beide vertrouwde namen en merken intact blijven.

  • Zomerse digibordboeken

   Speciaal voor de laatste schoolweek: gratis zomerse digibordboeken

  • Wat zijn jouw drijfveren in je werk?

   Als het goed is, heeft iedereen momenten waarop je denkt: ‘Wat is dit toch geweldig om te doen.’ Het zijn werkzaamheden waar je blij van wordt en energie van krijgt om door te gaan. Dit worden ook wel drijfveren genoemd. Maar wat drijft jou nu eigenlijk in je werk?