Tiende keer zomerschool: In afhankelijkheid je weg vinden in een gebroken wereld 9 juni 2022

Van 22 augustus tot en met 26 augustus 2022 vindt de jaarlijkse zomerschool weer plaats, voor de tiende keer. Het programma biedt veel ruimte voor bezinning, ontmoeting en vorming, en sprekers met een achtergrond in maatschappij, theologie, kunst en wetenschap. Meld je snel aan, het wordt weer een week die je niet wilt missen!

Voor wie

De zomerschool is een initiatief van Driestar educatief, Erdee Media Groep (EMG), VGS en de Reformatorische Maatschappelijke Unie (RMU). De zomerschool is voor hoger opgeleide studenten en startende professionals tot 35 jaar. Het programma wordt vormgegeven door studieleiders Jan Kloosterman en Rens Rottier, en sprekers als Bram Kunz, Eline Zandee – Kranendonk en Aart Nederveen. 

Een plek vinden in gebroken wereld

Het thema van deze editie van de zomerschool is: In afhankelijkheid je weg vinden in een gebroken wereld. Met dit thema wil de organisatie jonge christenen ondersteunen bij het vinden van hun plek in deze wereld, waarin gebrokenheid steeds meer zichtbaar wordt. 

Bewustzijn gebracht

Deelnemers aan de zomerschool zijn zonder uitzondering positief over hun deelname. “De zomerschool heeft bij mij veel bewustzijn gebracht over wie ik zelf ben en wat het inhoud om christen te zijn in de wereld van vandaag de dag”, zegt een van de deelnemers van afgelopen jaar.

Meer informatie en aanmelden

Wil je erbij zijn? Lees hier meer informatie en meld je aan! Klik hier voor het programmaboekje van de zomerschool. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjan Verhoeven.

Meer nieuws