Terugkijken: de online open avond van Driestar hogeschool 7 november 2023

Op 6 november was de online open avond van Driestar hogeschool. De uitzendingen van de voorlichtingen (pabo, LVO, Ad-pep en pedagogiek) kun je terugkijken.

De online open avond was een mooie gelegenheid om kennis te maken met de opleidingen van Driestar hogeschool. In de verschillende uitzendingen kwamen studenten, docenten en studieleiders aan het woord.

Er werd gesproken over onder andere de opleidingen, de verschillende routes en over studeren aan Driestar hogeschool. Tijdens en na de uitzendingen konden er vragen worden gesteld via de chat en teamssessies. Een team van specialisten zat klaar om deze vragen te beantwoorden.

Terugkijken

De uitzendingen van de online open avond zijn terug te kijken. Dat kan hier.

Collegedagen

De toekomstige studenten kunnen binnenkort echt kennismaken met de hogeschool. Van 4 tot 8 december 2023 staan de open collegedagen op het programma.

Meer nieuws

  • Onderzoekscentrum publiceert artikel over samenwerking school en ouders

   ‘Ouders en leraren in het PO vertrouwen elkaar, maar wisselen weinig informatie uit over godsdienstige opvoeding’. Dat is een van de conclusies uit een onderzoek dat door het onderzoekscentrum werd uitgevoerd, met als eerste verantwoordelijke onze voormalige regisseur Nico Broer. Het artikel dat nu is gepubliceerd, doet er uitgebreid verslag van.

  • Cedeo-erkenning voor Driestar onderwijsadvies: 'Kundige adviseurs, trainers en begeleiders'

   Op 15 februari 2024 is Driestar onderwijsadvies opnieuw Cedeo-erkend voor haar onderwijsadviesdienst. De Cedeo-erkenning is gebaseerd op klanttevredenheidsonderzoek. Tweejaarlijks vindt een uitgebreide audit plaats. Deze audit is in de achterliggende maanden steekproefsgewijs uitgevoerd onder tien scholen uit ons klantenbestand.

  • Dr. Paul Visser: 'In de stad steeds meer mensen overtuigd van unieke boodschap evangelie'

   Nederlanders willen graag in de stad wonen. Steden als Amsterdam en Utrecht groeien. Het aantal christenen in steden neemt echter af. In heel ons land staat het christelijk en reformatorisch onderwijs onder druk, maar in de stad is deze druk nog sterker.

  • ‘Zal ik dan toch mijn Engels gaan verbeteren?’

   Een vraag die jij jezelf misschien al lang stelt, maar waar je nog niets mee hebt gedaan. ‘Zal ik dan toch een cursus Engels gaan doen, om mijn taalvaardigheid te verbeteren?' Dat snappen wij helemaal.

  • Terugblik symposium Het Jonge Kind: een dag vol inspiratie

   Ongeveer 200 onderbouwleerkrachten, ib’ers, teamleiders en directeuren bezochten op 31 jan. het symposium Het jonge kind. Vanwege het feit dat binnen 10 dagen het symposium vol was geboekt, was er ook de mogelijkheid om via een livestream het ochtendprogramma bij te wonen.