Scholing Artificial Intelligence 2 juli 2024

Het afgelopen jaar heeft er binnen Driestar educatief een bezinning plaatsgevonden over het onderwerp Artificial Intelligence (AI).

Onder andere is er een Studium Generale (zie filmpje hieronder) geweest in november en is er in DRS een artikel over geschreven. Na de zomervakantie hebben wij een innovatief scholingsaanbod voor scholen: een scholing in Artificial Intelligence (AI). Deze scholing is bedoeld om onderwijspersoneel te informeren en te trainen in het gebruik en de mogelijkheden van AI in het onderwijs.  

AI speelt een steeds grotere rol in onze samenleving en wij geloven dat het essentieel is om onze scholen en docenten voor te bereiden op deze ontwikkelingen. Tijdens de scholing zullen diverse aspecten van AI worden behandeld, waaronder praktische toepassingen in het klaslokaal, ethische overwegingen, toekomstperspectieven en opdrachten voor studenten. Ben je nog onbekend met het gebruik van AI, of gebruik je AI al? Er kan maatwerk worden toegepast. 

Voor vragen over of belangstelling voor deze scholing, neem dan gerust contact met ons op via mediawijsheid@driestar-educatief.nl.

Wij voorzien je graag van verdere informatie!

Meer nieuws