Overeenkomst CGO en Driestar educatief ondertekend 13 februari 2020

De overeenkomst tussen CGO en Driestar educatief over de opleiding tot docent godsdienst is ondertekend en daarmee definitief. Dat betekent dat studenten die deze opleiding volgen of willen gaan volgen met ingang van komend studiejaar student zijn bij Driestar hogeschool.

De ondertekening markeert een bijzonder moment. Het is een lang gekoesterde wens om binnen de opleiding tot leraar voortgezet onderwijs/Samen opleiden ook docenten godsdienst op te kunnen leiden.
 
Met behoud van het goede van de samenwerking met CGO is nu de definitieve stap gemaakt naar een bekostigde opleiding binnen de lerarenopleiding voortgezet onderwijs van Driestar hogeschool. Driestar hogeschool wordt opleider. Het Bijbels-Theologisch programma wordt verzorgd door CGO. Het eigenaarschap van dat programma ligt bij CGO, binnen de kwaliteitskaders voor het hbo.
 
Dit is een belangrijke stap voor het reformatorisch voortgezet onderwijs. Mede dankzij de steun en het vertrouwen vanuit de scholen wordt een goede, betrouwbare opleiding tot docent godsdienst behouden en versterkt.

> Bekijk hier de opleidingspagina.

Meer nieuws