Mediatheek geeft gratis abonnementen weg tijdens #weekvandemediatheek Geplaatst op 26 november 2018

Heb je weleens nagedacht over het lenen van onze projectkoffers of wil je ook andere materialen lenen en een abonnement afsluiten? Dat kan nu wel heel voordelig uitpakken!

10 tot en met 14 december organiseert de mediatheek de 'week van de mediatheek'. Als je je deze week aanmeldt en je bent één van de eerste tien, dan ontvang je als nieuw lid een gratis 'klein' abonnement voor een jaar. Dit betekent dat je al onze losse boeken en materialen gratis kunt lenen en een korting krijgt op het lenen van projectkoffers.

Ben je al lid en wil je ook profiteren van een leuke actie? Houd dan de mediatheeknieuwsbrief in de gaten. Deze wordt maandag 10 december verstuurd naar onze klanten.

De mediatheek heeft 't!

Meer nieuws

  • Projectkoffers lenen met korting

   Profiteer van korting op het lenen van de projectkoffers Elektriciteit, Geluid is overal en Architectuur.

  • Gedichtendag

   Hoe zwaar is taal, wat weegt een woord? ‘Wilt u het halfom of mager?’ ‘Mag ’t ietsjes meer zijn?’ vraagt de slager. ‘Aan een stukje, of in plakjes?’

  • Week van de mediatheek: 'De tabernakel is schitterend illustratiemateriaal'

   De mediatheek van Driestar hogeschool is er voor studenten, maar ook voor leerkrachten in het werkveld. Marieke Nieuwenhuis, leerkracht op de Graaf Jan van Nassauschool: “De materialen uit de mediatheek zijn ondersteunend voor mijn lessen. De kinderen tonen hierdoor meer interesse in het verhaal!”

  • Projectkoffers met korting

   Van 10 tot en met 14 december is het de 'week van de mediatheek'. Doe je als abonnee in deze week een aanvraag voor een projectkoffer, dan vinden wij dat heel leuk, maar het kan voor jou ook extra voordelig zijn.

  • Eenvoudig experimenteren met elektronica

   Elektriciteit is niet weg te denken uit ons dagelijks leven. Toch ervaren veel leerkrachten een drempel om met elektriciteit aan de slag te gaan in de klas. Ze denken misschien dat ze daar zelf niet technisch genoeg voor zijn.