Mediatheek geeft gratis abonnementen weg tijdens #weekvandemediatheek Geplaatst op 26 november 2018

Heb je weleens nagedacht over het lenen van onze projectkoffers of wil je ook andere materialen lenen en een abonnement afsluiten? Dat kan nu wel heel voordelig uitpakken!

10 tot en met 14 december organiseert de mediatheek de 'week van de mediatheek'. Als je je deze week aanmeldt en je bent één van de eerste tien, dan ontvang je als nieuw lid een gratis 'klein' abonnement voor een jaar. Dit betekent dat je al onze losse boeken en materialen gratis kunt lenen en een korting krijgt op het lenen van projectkoffers.

Ben je al lid en wil je ook profiteren van een leuke actie? Houd dan de mediatheeknieuwsbrief in de gaten. Deze wordt maandag 10 december verstuurd naar onze klanten.

De mediatheek heeft 't!

Meer nieuws

  • Iets teruggeven aan het boek

   De beste docent Nederlands van vorig jaar krijgt zijn klas aan het lezen, tegen de dalende trend in. 'Het gaat erom dat de leraar de leerling zíét. En dat de leerling weet dat hij gezien wórdt.'

  • De koning moet nog 26 nachtjes slapen...

   ... en dan is het feest! Op 27 april viert koning Willem-Alexander zijn verjaardag en heel ons land is die dag in feeststemming. Een mooi thema om deze maand met je groep over te werken!

  • Beleef en bewonder de sterrenhemel

   Kom sterrenkijken! Van 15 tot en met 17 maart vinden de Landelijke Sterrenkijkdagen plaats.

  • Biddag

   De Heere Jezus roept ons op om 'altijd te bidden en niet te vertragen'. Toch nemen we er 13 maart een dag speciaal de tijd voor.

  • Biddag

   Wat zou jij gevraagd hebben als je Salomo was?