Laten we kennismaken! 20 juni 2022

Bij Driestar educatief zijn we regelmatig op zoek naar christelijke professionals die willen werken voor het onderwijs. Bijvoorbeeld als docent, adviseur of supportmedewerker. Op 27 september maken we graag kennis met je. Hoe drink jij je koffie, wie ben je en wat zoek je in werk?

Werken bij Driestar educatief

We organiseren op dinsdagavond 27 september een laagdrempelige avond waarop we elkaar beter leren kennen. Je ontmoet collega’s uit de breedte van de hele organisatie, en krijgt een goede indruk hoe is het om bij Driestar educatief te werken. Er is ruimte voor al je vragen over de diverse functies en mogelijkheden bij onze organisatie. 

Save the date

Wat ons bindt is hart voor ons vak en liefde voor christelijk onderwijs. Herken je je daarin en ben je benieuwd naar werken bij Driestar educatief? Schrijf 27 september dan alvast in je agenda, en houd onze communicatie in de gaten voor de definitieve aankondiging.
 
In de tussentijd al nieuwsgierig? Kijk dan eens op www.werkenbijdriestar-educatief.nl voor onze actuele vacatures, of neem contact op met Cees van der Lee (personeelsadviseur) voor je vragen.

Meer nieuws

  • Post-hbo Hoogbegaafdheid & differentiatie nu ook voor het voortgezet onderwijs

   Al enkele jaren biedt Driestar hogeschool de post-hbo-opleiding Hoogbegaafdheid & differentiatie aan voor het basisonderwijs. Na de zomervakantie starten we met een opleiding die zo ingericht is ingericht dat ook docenten, begeleiders of managementleden vanuit het voortgezet onderwijs deze opleiding kunnen volgen.

  • 'Meer aandacht voor interne religieuze diversiteit in orthodox-christelijk onderwijs is waardevol'

   Hanna de Jong-Markus, docent en onderzoeker bij Driestar educatief, promoveerde deze maandag op de vraag hoe leraren op orthodox-christelijke basisscholen aankijken tegen de eigenheid van hun school in relatie tot de levensbeschouwelijke diversiteit in de samenleving. "Leerkracht wil dat kind verder denkt dan ”goed of fout”.

  • Mediawijsheid in het SBO en (V)SO

   Hoe maak je een eigen nickname? Wat zegt jouw ja/nee-gevoel bij films met geweld? Hoe reageer je als je bloot ziet langskomen op internet? De methode Stapp voor mediawijsheid in de klas is doorontwikkeld voor speciale doelgroepen. Voor leerlingen in het SBO en (V)SO wachten mooie lessen met een praktische toespitsing.

  • Prins Maurits Scholengemeenschap wint Mediawijsheidschallenge 2022

   Welke klas mag zich de meest mediawijze klas van 2022 noemen? Deze vraag stond centraal op de finaledag van de mediawijsheidschallenge, op dinsdag 21 juni in Apeldoorn.

  • Symposium Kind en geloof 2022

   Evangeliestek organiseert het symposium ‘Als ze maar gelukkig zijn?!’ – Hoopvol opvoeden in een seculiere samenleving. Voor alle ouders, ambtsdragers, leidinggevenden en leerkrachten die betrokken zijn op kinderen. Ben jij er 30 september ook bij?