Laten we kennismaken! 20 juni 2022

Bij Driestar educatief zijn we regelmatig op zoek naar christelijke professionals die willen werken voor het onderwijs. Bijvoorbeeld als docent, adviseur of supportmedewerker. Op 27 september maken we graag kennis met je. Hoe drink jij je koffie, wie ben je en wat zoek je in werk?

Werken bij Driestar educatief

We organiseren op dinsdagavond 27 september een laagdrempelige avond waarop we elkaar beter leren kennen. Je ontmoet collega’s uit de breedte van de hele organisatie, en krijgt een goede indruk hoe is het om bij Driestar educatief te werken. Er is ruimte voor al je vragen over de diverse functies en mogelijkheden bij onze organisatie. 

Save the date

Wat ons bindt is hart voor ons vak en liefde voor christelijk onderwijs. Herken je je daarin en ben je benieuwd naar werken bij Driestar educatief? Schrijf 27 september dan alvast in je agenda, en houd onze communicatie in de gaten voor de definitieve aankondiging.
 
In de tussentijd al nieuwsgierig? Kijk dan eens op www.werkenbijdriestar-educatief.nl voor onze actuele vacatures, of neem contact op met Cees van der Lee (personeelsadviseur) voor je vragen.

Meer nieuws