Laten we kennismaken! 20 juni 2022

Bij Driestar educatief zijn we regelmatig op zoek naar christelijke professionals die willen werken voor het onderwijs. Bijvoorbeeld als docent, adviseur of supportmedewerker. Op 27 september maken we graag kennis met je. Hoe drink jij je koffie, wie ben je en wat zoek je in werk?

Werken bij Driestar educatief

We organiseren op dinsdagavond 27 september een laagdrempelige avond waarop we elkaar beter leren kennen. Je ontmoet collega’s uit de breedte van de hele organisatie, en krijgt een goede indruk hoe is het om bij Driestar educatief te werken. Er is ruimte voor al je vragen over de diverse functies en mogelijkheden bij onze organisatie. 

Save the date

Wat ons bindt is hart voor ons vak en liefde voor christelijk onderwijs. Herken je je daarin en ben je benieuwd naar werken bij Driestar educatief? Schrijf 27 september dan alvast in je agenda, en houd onze communicatie in de gaten voor de definitieve aankondiging.
 
In de tussentijd al nieuwsgierig? Kijk dan eens op www.werkenbijdriestar-educatief.nl voor onze actuele vacatures, of neem contact op met Cees van der Lee (personeelsadviseur) voor je vragen.

Meer nieuws

  • Kunst en cultuur in het (godsdienst)onderwijs

   Vind je het mooi om met je klas bezig te zijn rond de Bijbel, maar zoek je naast de vertrouwde Bijbelvertelling of dagopening ook naar andere manieren om kinderen en jongeren in aanraking te brengen met Bijbelverhalen en kernzaken van het christelijke geloof?

  • Lezing: Hoe breng je de Bijbelse boodschap dicht bij de belevingswereld van kinderen?

   Elke ochtend is het een van de eerste dingen die je met de leerlingen doet. Je vertelt ze een verhaal uit de Bijbel. Je doet je best om de Bijbelse boodschap dicht bij het leven en de belevingswereld van kinderen te brengen. Maar hoe doe je dat?

  • Nieuw webinar: Dialogisch spelen en leren rond Bijbelse bronverhalen

   Op dinsdag 12 december organiseert het onderzoekscentrum van Driestar educatief samen met het PC GVO een webinar met de titel ‘Dialogisch spelen en leren rond Bijbelse bronverhalen’.

  • Terugkijken: de online open avond van Driestar hogeschool

   Heb jij de online open avond van Driestar hogeschool gemist? Geen probleem! Je kunt de uitzendingen terugkijken. Ga er maar rustig voor zitten en bekijk de beelden van de voorlichtingen.

  • Wat betekent genderdiversiteit voor de kerk en de school?

   Genderdiversiteit staat volop in de belangstelling en komt dus heel dichtbij. Wat betekent genderdiversiteit voor de kerk en de school? Hoe kunnen we op een Bijbels pastorale manier omgaan met genderdiversiteit? Prof. dr. J. Hoek, emeritus hoogleraar systematische theologie, nodigt je van harte uit voor zijn lezing, waarin hij op deze vragen ingaat.