Kijk mee: online open avond Driestar hogeschool op 6 november 2023 24 oktober 2023

Ben jij benieuwd of een baan als juf, meester of leraar bij je past? Of zou je alles willen leren over opvoeding en begeleiding van kinderen en jongeren?

Je komt erachter tijdens de online open avond van Driestar hogeschool op 6 november. Meld je vandaag nog aan!

Tijdschema online open avond

De online open avond begint om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. De tijden van de verschillende streams zijn als volgt:

Pabo (voltijd) 19.00-19.30 uur
Ad-pep 19.00-19.30 uur
Lvo (voltijd) 19.45-20.15 uur
Pedagogiek 19.45-20.15 uur
Pabo (deeltijd)    20.30-21.00 uur
Lvo (deeltijd) 20.30-21.00 uur
 

In gesprek met leraren, studieleiders en studenten

Tijdens de open avond kom je alles te weten over misschien wel jouw toekomstige pabo-, leraar voortgezet onderwijs-, ad-pep- of pedagogiekopleiding.

Hoe ziet je studie eruit? Wat kun je ermee worden? En wat vinden studenten er eigenlijk van? In gesprek met leraren, studieleiders en studenten krijg je antwoord op al je vragen!
 

WhatsApp en Teams

Heb je tijdens de uitzending nog vragen of zou je over bepaalde onderwerpen iets meer willen weten? 

Achter de schermen staat er een team specialisten voor je klaar die jou via WhatsApp voorzien van alle informatie die jij nodig hebt om je studiekeuze te kunnen maken. 

Vind je het fijn om even echt iemand te spreken? Ook na de uitzending kun je al je vragen live stellen aan docenten en studenten tijdens een vragensessie via Microsoft Teams!

Waarom Driestar hogeschool?

Een vraag die je waarschijnlijk zal stellen tijdens het maken van je studiekeuze: Waarom zou je kiezen voor Driestar hogeschool? Natuurlijk gaan we hier tijdens de uitzendingen uitvoerig op in.

Meer nieuws

  • Symposium over een goede begeleidingslijn voor hoogbegaafde leerlingen

   Op 10 januari 2024 vindt het symposium Hoogbegaafdheid 2024 plaats. Samen met zeven andere organisaties bereidt Driestar onderwijsadvies dit symposium voor met als thema: ‘Een doorgaande lijn in de begeleiding van de HB-leerling’. Je kunt je nu inschrijven!

  • Maak kennis met het lectoraat Herbergzaam Onderwijs

   Het lectoraat Herbergzaam Onderwijs dankt zijn naam aan de term ‘Herbergzame school’ in het boek Gidsen (hfdst. 9). Binnen dit lectoraat vormen we (leer)gemeenschappen, waarin deelnemers met elkaar onderzoeken en in hun praktijken uitproberen hoe we onderwijs en ondersteuning kunnen bieden aan al onze kinderen.

  • Kunst en cultuur in het (godsdienst)onderwijs

   Vind je het mooi om met je klas bezig te zijn rond de Bijbel, maar zoek je naast de vertrouwde Bijbelvertelling of dagopening ook naar andere manieren om kinderen en jongeren in aanraking te brengen met Bijbelverhalen en kernzaken van het christelijke geloof?

  • Lezing: Hoe breng je de Bijbelse boodschap dicht bij de belevingswereld van kinderen?

   Elke ochtend is het een van de eerste dingen die je met de leerlingen doet. Je vertelt ze een verhaal uit de Bijbel. Je doet je best om de Bijbelse boodschap dicht bij het leven en de belevingswereld van kinderen te brengen. Maar hoe doe je dat?

  • Nieuw webinar: Dialogisch spelen en leren rond Bijbelse bronverhalen

   Op dinsdag 12 december organiseert het onderzoekscentrum van Driestar educatief samen met het PC GVO een webinar met de titel ‘Dialogisch spelen en leren rond Bijbelse bronverhalen’.