Kerstgroet - Studenten Driestar hogeschool zingen 'The First Nowell' omgeven door Goudse glazen 21 december 2022

In onze kerstgroetvideo zingt het studentenkoor van onze Driestar hogeschool de oude Christmas carol The first Nowell. De boodschap van het lied wordt ondersteund door studenten die elementen uit het lied verbeelden op papieren gebrandschilderde ‘ramen’, een verwijzing naar de Goudse glazen. Geniet van het eindresultaat!

Dankbaarheid

We zijn dankbaar dat we ook in het afgelopen jaar weer met elkaar hebben mogen bijdragen aan mooi en goed christelijk onderwijs, en dat we daarmee van betekenis mochten zijn voor veel studenten, leerlingen, gezinnen en collega’s. Hartelijk dank voor je betrokkenheid daarbij!

Nowell, born is the King of Israel

We wensen je een gezegend Kerstfeest toe, waarin de jubelzang van “Born is the King of Israel” zal klinken in je huis en in je hart. Het is ons verlangen dat het licht en de vrede van die Koning, Jezus Christus, met je meegaat, het nieuwe jaar in.
 
Driestar educatief wenst jou gezegende kerstdagen en alle goeds voor 2023.

Bekijk hieronder de video:

Meer nieuws

  • Driestar onderwijsadvies en Gouwe Academie opnieuw ISO-gecertificeerd

   Onlangs heeft een externe auditor een audit uitgevoerd bij Driestar onderwijsadvies en Gouwe Academie. We zijn blij te kunnen melden dat we opnieuw het ISO-certificaat hebben gekregen!

  • Derde editie van magazine Samenspel verschenen

   De derde editie van Samenspel is verschenen! Dit magazine, boordevol nieuws en inspiratie over Samen in ontwikkeling, is verspreid onder de (erkende) opleidingsscholen die aangesloten zijn bij Samen in ontwikkeling en bij de stagescholen van Driestar hogeschool.

  • Nieuw MT Driestar onderwijsadvies

   Driestar onderwijsadvies heeft een nieuw MT. Evert de Bruin en Melinda Jansen vormen het nieuwe management. Beiden hebben ervaring in het onderwijs(advies) en werken al bij Driestar educatief.

  • Cursus of post-hbo-opleiding: wat wordt jouw volgende stap?

   Als onderwijsprofessional ben je je leven lang gericht op leren, ook voor jezelf. Je wilt groeien als professional en dat gaat het beste als jouw persoonlijke groei, vaardigheden en kennis gecombineerd worden.

  • Online informatiebijeenkomst Taal actief 5 voor de christelijke school

   Van de veel gebruikte taalmethode Taal actief komt er een nieuwe versie; namelijk versie 5. Net zoals bij de huidige versie van Taal actief 4 is Taal actief 5 aangepast voor de christelijke en reformatorische scholen.