Fotoverslag afscheid Rens Rottier 7 februari 2023

Op vrijdag 27 januari namen we afscheid van Rens Rottier als bestuurder van Driestar educatief. Het was een prachtige dag. Kijk mee met het fotoverslag!

In de ochtend waren er in het gebouw van Driestar educatief bijdragen van collega’s en het gezin van Rens. In de middag werd de Bach-cantate BWV 111 ‘Was mein Gott wil, das g’scheh allzeit’ uitgevoerd in de Sint-Jan te Gouda. Er waren toespraken van Maurice Limmen, voorzitter Vereniging Hogescholen, Pieter Verhoeve, burgemeester van Gouda en Willem de Potter, voorzitter Bestuurdersoverleg Reformatorisch Onderwijs.

Fotografie: Jan Verburg Fotografie

Rens_2.png
Rens_3-(1).png
Rens_4.png
Rens_5.png
Rens_6.png
Rens_7.png
Rens_8.png

Meer nieuws

  • Cursus of post-hbo-opleiding: wat wordt jouw volgende stap?

   Als onderwijsprofessional ben je je leven lang gericht op leren, ook voor jezelf. Je wilt groeien als professional en dat gaat het beste als jouw persoonlijke groei, vaardigheden en kennis gecombineerd worden.

  • Online informatiebijeenkomst Taal actief 5 voor de christelijke school

   Van de veel gebruikte taalmethode Taal actief komt er een nieuwe versie; namelijk versie 5. Net zoals bij de huidige versie van Taal actief 4 is Taal actief 5 aangepast voor de christelijke en reformatorische scholen.

  • Driestar educatief gaat webwinkel volledig vernieuwen

   We hebben goed nieuws! Driestar educatief gaat haar webwinkel volledig vernieuwen.

  • Mooie scores Keuzegids voor de master Leren en Innoveren

   Studenten geven in de Nationale Studenten Enquête aan tevreden te zijn over de masteropleiding Leren en innoveren bij Driestar hogeschool die samen met de hogescholen CHE en Viaa gegeven wordt. Op vier van de vijf onderdelen scoort de master bovengemiddeld, en op één onderdeel gemiddeld. Dat is te lezen in de Keuzegids masters 2024.

  • Janneke de Jong-Slagman benoemd als lector Geletterdheid bij Driestar educatief

   Binnen het onderzoekscentrum van Driestar educatief start per 1 augustus 2024 het lectoraat Geletterdheid. Dit nieuwe lectoraat heeft als doel een bijdrage te leveren aan een positieve, inhoudsgerichte leescultuur bij zowel leerlingen in het primair en voortgezet onderwijs als bij studenten in het middelbaar en hoger beroepsonderwijs. Dr. Janneke de Jong-Slagman is benoemd als lector en zal leidinggeven aan dit lectoraat.