Driestar onderwijsadvies en Gouwe Academie opnieuw ISO-gecertificeerd 23 mei 2024

Onlangs heeft een externe auditor een audit uitgevoerd bij Driestar onderwijsadvies en Gouwe Academie. We zijn blij te kunnen melden dat we opnieuw het ISO-certificaat hebben gekregen!

Driestar onderwijsadvies en Gouwe Academie voldoen aan de internationale kwaliteitsnorm ISO 9001. Daarmee laten we zien dat we grip hebben op onze bedrijfsvoering en in staat zijn om onze prestaties en producten continu te verbeteren.

We worden jaarlijks geauditeerd door de organisatie CIIO, die een eigen maatstaf heeft ontwikkeld. De CIIO Maatstaf is een interpretatie van de ISO 9001-norm, gericht op professionele, kennisintensieve dienstverleners.
 
De CIIO-onderzoekers concludeerden na de gesprekken dat er een duidelijke stap genomen is op de kwaliteitsladder: de bevindingen van vorig jaar zijn effectief opgepakt. Ze hebben in de gesprekken geproefd dat we met elkaar leren en ontwikkelen, dat daar ruimte voor is en dat we tegelijk de overstijgende ambitie op het oog hebben.
 
Het ISO-certificaat is drie jaar geldig en elk jaar wordt een controleonderzoek uitgevoerd. We zijn dankbaar voor dit positieve resultaat en zien ernaar uit dat we onze klanten goed van dienst kunnen blijven zijn.

Meer nieuws