Driestar hogeschool aanwezig op Familiedagen in Gorinchem 9 oktober 2023

De ontmoetingsplek waar het hele gezin zich kan vermaken. Dat zijn de Familiedagen in Gorinchem. Op 17, 18 en 19 oktober 2023 kun je genieten van een divers programma. Studenten en medewerkers van Driestar hogeschool zijn ook aanwezig om je alles te vertellen over opleidingen en carrièremogelijkheden.

Er zijn allerlei stands te vinden op de Familiedagen. Daar vind je allerlei informatie over trouwen, shoppen, wonen en leven, muziek, food en carrière.

Onderwijs en opvoeding

Bij onze stand kun je kijken of onderwijs of opvoeding bij jou past. Kom meer te weten over de pabo-opleidingen, lerarenopleidingen voortgezet onderwijs, opleidingen pedagogiek en Associate Degree Pedagogisch Educatief Professional.

Carrièremogelijkheden

Daarnaast zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Momenteel zoeken we onder andere docenten voor de hogeschool en onderwijsadviseurs voor Driestar onderwijsadvies. En er zijn meer mogelijkheden binnen onze organisatie. Bij onze stand krijg je meer informatie en kun je met medewerkers in gesprek.

Dus overweeg je een baan waarin je bijdraagt aan goed christelijk onderwijs? Kom dan zeker even een praatje maken bij onze stand (F118).

Meer informatie over de Familiedagen vind je hier.

Meer nieuws

  • Symposium over een goede begeleidingslijn voor hoogbegaafde leerlingen

   Op 10 januari 2024 vindt het symposium Hoogbegaafdheid 2024 plaats. Samen met zeven andere organisaties bereidt Driestar onderwijsadvies dit symposium voor met als thema: ‘Een doorgaande lijn in de begeleiding van de HB-leerling’. Je kunt je nu inschrijven!

  • Maak kennis met het lectoraat Herbergzaam Onderwijs

   Het lectoraat Herbergzaam Onderwijs dankt zijn naam aan de term ‘Herbergzame school’ in het boek Gidsen (hfdst. 9). Binnen dit lectoraat vormen we (leer)gemeenschappen, waarin deelnemers met elkaar onderzoeken en in hun praktijken uitproberen hoe we onderwijs en ondersteuning kunnen bieden aan al onze kinderen.

  • Kunst en cultuur in het (godsdienst)onderwijs

   Vind je het mooi om met je klas bezig te zijn rond de Bijbel, maar zoek je naast de vertrouwde Bijbelvertelling of dagopening ook naar andere manieren om kinderen en jongeren in aanraking te brengen met Bijbelverhalen en kernzaken van het christelijke geloof?

  • Lezing: Hoe breng je de Bijbelse boodschap dicht bij de belevingswereld van kinderen?

   Elke ochtend is het een van de eerste dingen die je met de leerlingen doet. Je vertelt ze een verhaal uit de Bijbel. Je doet je best om de Bijbelse boodschap dicht bij het leven en de belevingswereld van kinderen te brengen. Maar hoe doe je dat?

  • Nieuw webinar: Dialogisch spelen en leren rond Bijbelse bronverhalen

   Op dinsdag 12 december organiseert het onderzoekscentrum van Driestar educatief samen met het PC GVO een webinar met de titel ‘Dialogisch spelen en leren rond Bijbelse bronverhalen’.