75 'bezoekers' online open avond 13 mei 2020

Gisteravond vond de tweede online open avond plaats van onze deeltijdopleidingen (pabo, pedagogiek en AD-PEP) en masteropleidingen plaats. 75 virtuele bezoekers schakelden in voor de livestream(s)!Met twee algemene webinars, een voor de deeltijdopleidingen en een voor de masteropleidingen, werd de online open avond afgetrapt. In drie kwartier kregen de bezoekers een inkijkje in de leukste hogeschool van Gouda, gingen docenten en studenten met elkaar in gesprek en werden vragen van de kijkers beantwoord.

Na drie kwartier gingen de groepen uiteen in deelsessies per opleiding. In deze sessies konden vragen worden gesteld aan de studieleider en werd er uitgebreider ingegaan op de inhoud van de opleiding. 

Open avond lvo - 14 mei

We kijken terug op een zeer geslaagde open avond! Morgenavond (14 mei) vind er nog een tweede online open avond plaats voor de lerarenopleidingen voortgezet onderwijs. Kijk op www.driestar-hogeschool.nl/livestream voor meer informatie!

Livestream terugkijken

Wil je een van de webinars van gisteravond terugkijken? Dat kan via een van de onderstaande linkjes:

Meer nieuws

  • VACATURE: Stageplaats Wonderfully Made

   Ken jij een (internationale) student die een economische studie volgt en op zoek is naar een stage? Wij maken graag gebruik van jouw netwerk.

  • Regie op onderwijskwaliteit

   Goed kwaliteitsbeleid en een bijpassende kwaliteitscultuur zijn belangrijke graadmeters voor de onderwijskwaliteit op scholen. In het bestuursakkoord is afgesproken dat alle besturen hun kwaliteit(szorg) verder versterken.

  • Maakt jouw school al gebruik van het vacatureplatform Endanwordjeleraar.nl?

   Op dit vacatureplatform van de gezamenlijke christelijk-reformatorische scholen kunnen scholen hun vacatures plaatsen: van primair onderwijs tot middelbaar beroepsonderwijs. Is jouw school aangesloten bij de stichting Meer personeel in het onderwijs? Dan plaats je gratis vacatures op dit platform!

  • Herziening Wonderlijk gemaakt gestart!

   Onze christelijke methode voor relationele en seksuele vorming wordt vernieuwd. Veel lessen en afbeeldingen zijn gedateerd en nieuwe inhouden zijn nodig. Dat vinden ook de vele scholen die Wonderlijk gemaakt gebruiken, zo weten we uit een uitgebreide procesevaluatie.

  • Nieuw! Geaccrediteerd aanbod voor orthopedagogen en psychologen

   Theorie├źn over het gedrag van kinderen, jongeren en hun omgeving wijzigen regelmatig of worden bijgesteld omdat wetenschappelijke ontwikkelingen doorgaan. Voor academici als orthopedagogen en psychologen is het dan ook van groot belang hun kennisniveau op peil te houden en op de hoogte te zijn van actuele ontwikkelingen.