Symposium christelijk leraarschap

Van11 april 12:00
tot11 april 20:00
Locatie:Driestar educatief, Gouda

Op 11 april 2019 wordt het symposium christelijk leraarschap georganiseerd! Op dit symposium staat de lespraktijk in de klas centraal. Jouw lessen vormen immers de plek waar de meeste en langdurige ontmoetingen met leerlingen en studenten plaatsvinden. Vanuit je roeping als christendocent ligt daar dus een belangrijke opgave: hoe kunnen de inhoud van het vak dat je geeft en je didactische aanpak samen zo ingezet worden dat daarin voor leerlingen iets oplicht van de Bijbel, van God, van Christus?

Installatie lector Piet Murre

Tijdens het symposium bespreken we concrete voorbeelden vanuit de lespraktijk. Vervolgens zet Piet Murre in zijn lectorale rede het thema in een conceptueel verband. Tevens zal Dr. ir. Piet Murre officieel geïnstalleerd worden als lector Schoolvakken en didactiek. De dag wordt afgesloten met praktische handvatten die je direct kunt toepassen in jouw klas.

Toegang gratis

Vanaf februari kun je je aanmelden. Om het feestelijke karakter van de installatie van de lector kracht bij te zetten is de toegang gratis.
Meer informatie en aanmelden
Noteer 11 april vast in je agenda en hou deze pagina in de gaten voor meer informatie over de dagprogramma. Wil je zeker zijn van een plekje tijdens dit symposium? Laat dan je gegevens achter via het onderstaande formulier zodat je de officiële uitnodiging met aanmeldmogelijkheid ontvangt!