Nacht van Gouda

Van13 december 19:45
tot13 december 22:00
Locatie:Gouda, Driestar educatief

Vorig jaar was de Nacht van Gouda een groot succes! Dit jaar hebben we iets bijzonders: een politicus, een burgemeester en een generaal buiten dienst. Zij gaan met elkaar maar ook met de zaal in discussie. Dit jaar debatteren we over veiligheid. Welkom op 13 december tijdens de Nacht van Gouda!

Veiligheid, zowel binnenlandse (aanslagen e.d.) als buitenlandse (nieuwe geopolitieke orde), wordt een steeds belangrijker en urgenter thema. Op deze avond gaan het SGP-Tweede Kamerlid Chris Stoffer, brigade-generaal bd. Hans Damen van de Koninklijke Landmacht en de burgemeester van Waddinxveen, Evert Jan Nieuwenhuis met elkaar in debat. Ze verkennen het veld en denken na over maatregelen die nodig zijn om de stad, ons land en de wereld veiliger te maken. Debatleider is freelance journalist Riekelt Pasterkamp. Het belooft een uiterst boeiende avond te worden over een actueel thema.

studium-generale-6.png

Kosten

De kosten voor deze avond bedragen € 12,50. Studenten van Driestar hogeschool betalen € 10,-.

Locatie en tijden

Het programma vindt plaats op 13 december 2019 en start om 19.45u in het gebouw van Driestar educatief. Onze adresgegevens vind je hier

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden voor deze avond.