Event Werken bij Driestar educatief

Van27 september 19:30
tot27 september 21:00
Locatie:Driestar educatief, Gouda

Bij Driestar educatief werken is bijzonder. Iedereen werkt namelijk mee aan een missie. Van docent tot secretaresse en van onderwijsadviseur tot cateringmedewerker. Wat die missie is? Inspireren, vormen en ondersteunen van (aankomende) leraren, leidinggevenden op scholen en opvoeders om goed christelijk onderwijs te geven.

We willen graag met nog meer christelijke professionals verder bouwen aan onze missie. Daarom zetten we op D.V. 27 september 2022 onze deuren open tijdens het Werken bij Driestar event.
Op het event vertellen we je hoe het is om bij Driestar educatief te werken, ontmoet je collega’s uit de hele organisatie en is er natuurlijk alle ruimte voor je vragen over bijvoorbeeld vacatures en carri√®remogelijkheden bij Driestar educatief.
Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan een mooi programma. Hou dus deze site in de gaten voor meer informatie

Meld je aan!

Wil je meer weten over meewerken aan onze missie? Maak je graag op een laagdrempelige manier kennis met Driestar educatief? Meld je dan aan voor het Werken bij event via onderstaand aanmeldformulier. We zien uit naar je komst!

Alvast onze vacatures zien?

Nieuwsgierig geworden naar onze actuele vacatures? Kijk dan eens op www.werkenbijdriestar-educatief.nl of neem contact op met Cees van der Lee voor je vragen.

Je bent trouwens van harte welkom op het Werken bij Driestar event als er momenteel geen vacature is waar je interesse in hebt. Ook dan komen we graag in contact met je! 

 
Persoonlijke gegevens    
     
Bevestiging    
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
     
   
   
Na je aanmelding ontvang je een e-mail ter bevestiging. Heb je deze niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar onze webmaster.