Webinar over Krassen op de ziel van de leraar op 18 juni 30 mei 2024

Op dinsdag 18 juni is er weer een webinar van het onderzoekscentrum. Dit keer gaat het over jouw vorming als christelijke leraar.

Sprekers
Dr. Bram Kunz, onze lector “Vorming van christelijke professionals in de context van de 21ste eeuw” en Willemieke Reijnoudt-Klein, regisseur van het Onderzoekscentrum. Samen spreken ze met Marieke van Zijl-Speksnijder (directeur Oranje-Nassauschool in Stolwijk) en Erik van Wijngaarden (voorheen docent in het VO, nu via zij-instroomtraject leraar PO) over de praktische relevantie van de lectorale rede ‘Krassen op de ziel van de leraar’.
 
Datum   
Dinsdag 18 juni van 16.00-17.00 uur. 
 
Inhoud webinar
Als leraar heb je een veelzijdig beroep. Dagelijks ben je bezig met je leerlingen. Je draagt bij aan hun vormingsproces, zodat ze hun plek in de samenleving kunnen innemen. Bovenal hoop je dat je mag bijdragen aan hun geestelijke vorming. Maar wat betekent dit voor jou als leraar?

Naar aanleiding van de lectorale rede van dr. Bram Kunz spreken we met twee mensen uit de onderwijspraktijk. Wat is de praktische relevantie van “krassen op je ziel”?
 
Aanmelden   
Je kunt je via onderstaande button aanmelden voor dit webinar. Vooraf ontvang je de link voor deelname.

Meer nieuws