Agenda

 1. Open collegedagen Driestar hogeschool

  Kom naar de open collegedagen op Driestar hogeschool! Van 22-26 april 2024 kun je kennismaken met de opleidingen van Driestar hogeschool!

  Lees meer ›
 2. Zomerschool voor christelijke young professionals

  Iedere zomer organiseert Driestar hogeschool een zomerschool voor christelijke young professionals. Deze zomerschool wordt ondersteund door Erdee Media Groep, RMU en VGS.

  Lees meer ›
 3. Schoolleidersdag 2024

  De Schoolleidersdag is een evenement van Driestar educatief, KOC Diensten, VBSO en VGS. De schoolleidersdagen richten zich op drie onderwerpen die relevant zijn voor schoolleiders: leiderschap, identiteit en maatschappelijke ontwikkelingen.

  Lees meer ›
 4. Directieoverleg en een kwaliteitsdialoog Samen in ontwikkeling

  Net als voorgaande jaren organiseert Samen in ontwikkeling (SAM) volgend schooljaar een directieoverleg en een kwaliteitsdialoog voor onze stage-, aspirant en erkende opleidingsscholen.

  Lees meer ›
 5. Symposium Lezen

  Op 13 november 2024 vindt het Symposium Lezen plaats in Gouda. Het symposium is voor leerkrachten, ib'ers en managers uit het primair onderwijs. Meer informatie volgt.

  Lees meer ›
 6. Symposium Christelijk leraarschap 2025

  We vinden het belangrijk om met elkaar te blijven nadenken over de identiteit van ons christelijk-reformatorisch onderwijs. De datum voor het symposium Christelijk leraarschap voor volgend jaar staat daarom al vast: woensdag 22 januari 2025 D.V. Save the date!

  Lees meer ›
 7. Symposium Het Jonge Kind 2025

  De datum voor symposium Het Jonge Kind 2025 is bekend. Dat is 29 januari 2025.

  Lees meer ›