Agenda

 1. Masterclass 'de lerende tiener en zijn brein' (door Jelle Jolles)

  Het onderwijs aan tieners kent een speciale uitdaging omdat de tiener nog in ontwikkeling is: ‘werk in uitvoering’.

  Lees meer ›
 2. Webinar ‘Listen carefully!’

  Listen carefully! Onze jaarlijkse Conference Primary English gaat dit jaar in een kleinere vorm en online verder. Het doel blijft echter hetzelfde: leerlingen het belang van Engels laten inzien, ze enthousiast maken voor Engels en ervoor zorgen dat ze een goede aansluiting bij het vak Engels op het VO hebben. Welkom tijdens het online webinar ‘Listen carefully!’.

  Lees meer ›
 3. Benedictijnse stuurmanskunst: Unieke masterclass met Wil Derkse

  ‘Leiderschap als stuurmanskunst’, dat is de les uit het nieuwe boek van Wil Derkse: Benedictijnse stuurmanskunst. Er zijn talloze theorieën en modellen waarmee we aan de slag kunnen om leiderschap vorm te geven en te oefenen. Maar wat als we de gangbare modellen en theorieën even laten en kijken naar de lessen vanuit de Benedictijnse spiritualiteit?

  Lees meer ›
 4. Conferentie Christelijke onderwijspraktijken in een digitaal tijdperk met David Smith

  Onder leiding van dr. David Smith kunnen we ons op woensdag 8 juni diepgaand bezinnen op de betekenis van alle digitale mogelijkheden voor het christelijke onderwijs.

  Lees meer ›
 5. Conferentie Passend verbinden V

  Stichting Samenwerking christelijke jeugdhulp organiseert met onder andere Driestar hogeschool de vijfde conferentie Passend verbinden. Thema dit jaar is 'Een veilig (t)huis - de waarde van opgroeien in een stabiel gezin'. Van harte welkom!

  Lees meer ›
 6. Zomerschool voor christelijke young professionals

  Iedere zomer organiseert Driestar hogeschool een zomerschool voor christelijke young professionals. Deze zomerschool wordt ondersteund door Erdee Media Groep, RMU en VGS.

  Lees meer ›
 7. Masterclass waardengericht werken op school

  Team Leiderschap en coaching organiseert op 20 september een inspirerende masterclass met het thema 'Waardengericht werken op school'.

  Lees meer ›
 8. Schoolleidersdag 2022

  Jaarlijks organiseert Driestar onderwijsadvies samen met VGS een Schoolleidersdag. Deze dag heeft als doel schoolleiders toe te rusten voor hun taak en geeft gelegenheid om te netwerken.

  Lees meer ›
 9. Symposium over religieuze diversiteit

  Op 19 oktober 2022 organiseert het Onderszoekscentrum een symposium over religieuze diversiteit.

  Lees meer ›
 10. Symposium Christelijk leraarschap

  Het is een jarenlange traditie dat Driestar educatief in januari het symposium Christelijk leraarschap organiseert, dit keer op woensdag 25 januari 2025. Leraren en leidinggevenden uit PO, VO en MBO zijn van harte welkom om elkaar te ontmoeten en samen na te denken over de identiteit van het christelijk onderwijs en de vraag wat die voor hun werk betekent

  Lees meer ›