Onderwijs(advies) op afstand

Voor de tweede keer is Nederland in lockdown. De gevolgen van het coronavirus én van de maatregelen om de verspreiding tegen te gaan zijn groot. Ook de scholen zijn opnieuw dicht. Voor leerlingen en leerkrachten is de uitdaging heel groot. Tegelijk hebben we opgedane ervaringen uit de eerste golf die ons helpen. Maar dat sluit nieuwe uitdagingen en vragen niet uit.

Wij zijn er voor jou!

Ook nu staan wij voor je klaar. Om je te helpen met vragen, uitdagingen, lastige opdrachten of om te sparren. Wat jij wilt en nodig hebt. De komende tijd zijn er vragenuurtjes over verschillende thema's. Loop je met vragen over de achterstand rondom taal van jonge kinderen? Vraag je je af wat je kunt met rekenonderwijs voor leerlingen bij wie dat niet zo makkelijk gaat? Zoek je naar manieren om je collega’s goed te kunnen begeleiden? Worstel je met het werken in Teams en digitale didactiek? Of maak je je zorgen om persoonsvorming in coronatijd?

Hieronder zie je de thema's van de vragenuurtjes. Deelname is gratis en aanmelden is niet verplicht. Vind je het handig om op de dag zelf een herinnering en link naar de omgeving in je mailbox te krijgen? Meld je dan aan op de themapagina's. Heb je nu al een vraag?  Stel die gerust en we beantwoorden deze in het vragenuurtje. Tot dan!

Heb je een vraag over een ander onderwerp? Neem ook dan contact met ons op. We verbinden je dan aan een van de collega's die je vraag kan beantwoorden of met je mee kan denken.