Netwerkbijeenkomst PTO

Het netwerk Pedagogiek, Theologie en Onderwijs, dat gestart is in 2013, heeft als primair doel het gesprek tussen theologen en pedagogen levend te houden.

Kosten: € 20,- voor de maaltijd
Uren (sbu): 5
Locatie: Driestar educatief, Gouda
Tijd: 13:15 - 18:00
Route
A.J. (Bram) Kunz

Docent godsdienst

Telefoon:
0182-760775 0182-760775


Jaarlijks wordt in mei een netwerkbijeenkomst georganiseerd waar pedagogen en theologen elkaar ontmoeten. Tijdens deze bijeenkomst delen theologen en pedagogen hun kennis en visie en is er de mogelijkheid elkaar te bevragen.

Op elke bijeenkomst wordt een hoofdlezing gehouden door een theoloog of pedagoog, in de regel met een co-referaat. Daarnaast zullen er bijdragen worden geleverd vanuit verschillende (lopende) onderzoeken op het grensvlak van pedagogiek en theologie.

Netwerkbijeenkomst

De eerstvolgende bijeenkomst is op 16 mei 2018. Dit jaar denken we na over De betekenis van de Bijbelse notie van het verbond voor pedagogische relaties.

Doelgroep

Deelnemers zijn (academisch) geschoolde pedagogen en theologen, die mogelijk werkzaam zijn in het wo en/of hbo of andere organisaties als onderzoeker, docent, predikant, jeugdwerker. 

Meer informatie en aanmelden

Heb je vragen? Neem dan contact op met Bram Kunz. Aanmelden voor de netwerkbijeenkomst PTO kan via onderstaan formulier.

 
Persoonlijke gegevens    
Aanhef:
     
Adresgegevens (voor facturering)  
     
School of organisatie    
     
Maaltijd    
Ik maak graag gebruik van de maaltijd:
Dieetwensen:


Heb je andere dieetwensen? Neem dan contact met ons op.  
     
Bevestiging    
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
     
   
   
Na je aanmelding ontvang je een e-mail ter bevestiging. Heb je deze niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar onze webmaster.