Waarom is verder leren zo belangrijk?

Je doet je werk met plezier, maar toch kriebelt het weleens. Je bent op zoek naar verdieping in je werk, je wilt je vaardigheden verbeteren en/of jezelf persoonlijk ontwikkelen. Als onderwijsprofessional ben je je leven lang gericht op leren, ook voor jezelf. Je wilt groeien als professional en dat gaat het beste als jouw persoonlijke groei, vaardigheden en kennis gecombineerd worden. En dat is wat we bij Driestar onderwijsadvies doen.

Nascholing helpt je bij je eigen groei en ontwikkeling, maar draagt ook bij aan beter onderwijs. En dat komt ten goede aan de kinderen in je klas, en aan je collega’s in je team. Met onze cursussen en opleidingen helpen we jou de talenten van je leerlingen en je collega’s te ontwikkelen. Dat doen we met de Bijbel als leidraad en dat merk je in al onze opleidingen, werkplaatsen en cursussen.

Aanbod

Ons nascholingsaanbod bestaat uit cursussen, masters, post-hbo-opleidingen en werkplaatsen. Daarnaast bieden we ook speficiek via de Dyslexie Academie en ParnasSys academie cursussen aan. Welke stap ga jij zetten?

Vind je het lastig wat je precies moet kiezen? Driestar onderwijsadvies helpt je met het maken van de juiste stap in je loopbaan. We gaan graag met je in gesprek om er samen achter te komen welke opleiding of cursus aansluit bij jouw behoefte.

Meer informatie

Op de website van Verder leren vind je ons complete nascholingsaanbod en meer informatie. Meer informatie over een specifieke cursus, post-hbo-opleiding, master of werkplaats kun je stellen aan de contactpersoon die bij het aanbod genoemd wordt. Voor meer algemene vragen en nascholingsadvies kun je contact opnemen met de volgende personen:


Nascholingsadvies en werkplaatsen
Thea de Mots (senior onderwijsadviseur / (team) coach)
E-mail: w.demots@driestar-educatief.nl
Telefoonnummer: 0182-540336Masters
Lennart Visser (studieleider master Leren en innoveren)
E-mail: l.b.visser@driestar-educatief.nl
Telefoonnummer: 0182-760582Post-hbo-opleidingen
Alieke Hofland (projectmedewerker)
E-mail: a.hofland@driestar-educatief.nl
Telefoonnummer: 0182-760438Dyslexie Academie (cursussen)
Hanneke Bossenbroek (orthopedagoog)
E-mail: J.Bossenbroek@driestar-educatief.nl
Telefoon: 0182-760449Algemene praktische vragen
Aria Pols (coördinator cursussen en opleidingen)
E-mail: a.n.pols@driestar-educatief.nl
Telefoonnummer: 0182-760736