Aan de slag met leiderschap

In deze crisistijd wordt er van ons een heel ander leiderschap gevraagd. Je zet andere kwaliteiten in. Je zoekt naar manieren om met je team in verbinding te blijven en goed contact te hebben met mensen om je heen. En je bent en blijft verantwoordelijk voor je eigen persoonlijke ontwikkeling.
 
Wij van Driestar leiderschap en coaching, willen jou hiermee helpen en bieden ons aan als critical friend. In deze situatie komt het meer dan ooit aan op leiderschap! Hoe draag jij bij aan uitstekend onderwijs ook in crisistijd en wat kan je meenemen uit deze tijd en gebruiken voor leiding geven in de toekomst in een omgeving die veranderd is? Je groeit in leiderschap als jij ook nu ervaart hoe je leiding geeft aan jezelf en aan je omgeving.

Driestar leiderschap en coaching geeft je de mogelijkheid om te sparren (via mail, Teams, telefoon of een andere digitale methode) met een van onze allround adviseurs en coaches. Je gaat aan de slag met de huidige situatie en wat de impact daarvan is op jouw werk en je ontwikkeling. Jouw vragen en ontwikkeling staan centraal.

Bel of mail gerust met Thea de Mots en je wordt in contact gebracht met een van onze gecertificeerde coaches en/of adviseurs met leidinggevende ervaring voor zowel po, vo en mbo.

Tijdelijk aanbod:
3 gesprekken, prijs: € 595,-
 
W. (Thea) de Mots

Strategisch hr-adviseur, (team)coach, lid NOBCO

Telefoon:
06-53238000 06-53238000
LinkedIn:
Twitter: