Onderwijs(advies) op afstand

Voor iedereen zijn dit bijzondere weken. De gevolgen van het coronavirus, maar zeker ook de maatregelen om de verspreiding tegen te gaan, zijn ongekend. Niet eerder is het voorgekomen dat alle scholen in Nederland drie weken dicht moeten. In onderwijsland staat iedereen voor de vraag hoe we dit op moeten pakken. Daar helpen wij je graag bij. Onze onderwijsadviseurs staan voor je klaar om te helpen met kwesties die voor iedereen nieuw zijn. Op deze pagina vind je daarom een overzicht van tips en tricks voor leerkrachten die op afstand les moeten geven, ouders die nu thuis lesgeven en iedereen die thuis werkt en zich daarop moet aanpassen. We houden dit overzicht zo actueel mogelijk. Daarnaast vind je diverse mogleijkheden om contact te leggen met een van onze adviseurs voor een persoonlijke gesprek of een spreekuur.

Nieuws

 • Het coronavirus: update

  Driestar educatief volgt de ontwikkelingen rond het coronavirus op de voet en neemt passende maatregelen als dat nodig is. Wij hanteren de richtlijnen van het RIVM, het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de GGD.

 • Boeken ter ere van ons jubileumjaar

  Dit jaar bestaat Driestar 75 jaar. Voor dit jubileumjaar zijn twee boeken uitgegeven: het magazine over Driestar 75 en recent de verhalenbundel. Daarnaast hebben we ook een speciale jubileumactie voor het boek 'Bidden met de schrift'. Bestel de boeken eenvoudig in onze webwinkel!

 • Boeken en verhalen voor alle thuisblijvertjes

  Nu kinderen niet naar school kunnen, schieten initiatieven om thuis zinvol bezig te zijn als paddenstoelen uit de grond.

 • Kees Moerman wint verhalenwedstrijd Driestar

  De verhalenwedstrijd die Driestar hogeschool uitschreef in het kader van het 75-jarig bestaan, is gewonnen door Kees Moerman uit Lelystad.

Lees meer nieuws ›

Blogs

  Lees meer blogs ›