De scholen zijn weer begonnen

Voor iedereen zijn dit bijzondere weken. De gevolgen van het coronavirus, maar zeker ook de maatregelen om de verspreiding tegen te gaan, zijn ongekend. Na 6 weken sluiting mogen de scholen voorzichtig weer open. In onderwijsland staat iedereen voor de vraag hoe we dit op moeten pakken. Daar helpen wij je graag bij. Onze onderwijsadviseurs staan voor je klaar om te helpen met kwesties die voor iedereen nieuw zijn. Na het onderwijs op afstand vormgeven zijn er nu weer nieuwe uitdagingen. Hoe ga je om met de lesstof als niet alle leerlingen elke dag aanwezig zijn? Hoe kun je opgelopen achterstanden aanpakken? Lees onze handreikingen of ga aan de slag met een online training of je eigen leiderschap. Daarnaast vind je diverse mogelijkheden om contact te leggen met een van onze adviseurs voor een persoonlijke gesprek of een spreekuur.

-> lees hier alles over het gratis spreekuur.
 

Nieuws

 • Studiemiddag jeugdliteratuur 25 september

  Op 20 maart zou de studiedag gehouden worden over het thema ‘Lezen is kiezen’. Door de coronacrisis moesten we de bijeenkomst annuleren.

 • Taalpunt NL wordt Kapitaal

  De vo-methode Nederlands Taalpunt NL wordt volledig herzien en verdient daarom een nieuwe naam. Om tot een goede naam te komen, zetten we een prijsvraag uit onder alle leerlingen van de reformatorische vo-scholen. Dat leverde maar liefst 248 inzendingen op!

 • Begin je nieuwe schooljaar waardevol!

  Ooit ontdekt dat elke les die je geeft iets te maken heeft met een Bijbelse waarde? Mooi om dat deze zomervakantie eens te laten bezinken. Ontdek hier hoe waardenonderwijs jou kan helpen bij het vormgeven van de christelijke les.

 • Pieter Zandt grote winnaar Duurzaam Doen

  De Pieter Zandt scholengemeenschap is de grote winnaar geworden van de Duurzaam Doen Challenge 2020 in het reformatorisch onderwijs.

Lees meer nieuws ›

Blogs

  Lees meer blogs ›