De scholen zijn weer begonnen

Voor iedereen zijn dit bijzondere weken. De gevolgen van het coronavirus, maar zeker ook de maatregelen om de verspreiding tegen te gaan, zijn ongekend. Na 6 weken sluiting mogen de scholen voorzichtig weer open. In onderwijsland staat iedereen voor de vraag hoe we dit op moeten pakken. Daar helpen wij je graag bij. Onze onderwijsadviseurs staan voor je klaar om te helpen met kwesties die voor iedereen nieuw zijn. Na het onderwijs op afstand vormgeven zijn er nu weer nieuwe uitdagingen. Hoe ga je om met de lesstof als niet alle leerlingen elke dag aanwezig zijn? Hoe kun je opgelopen achterstanden aanpakken? Lees onze handreikingen of ga aan de slag met een online training of je eigen leiderschap. Daarnaast vind je diverse mogelijkheden om contact te leggen met een van onze adviseurs voor een persoonlijke gesprek of een spreekuur.

-> lees hier alles over het gratis spreekuur.
 

Nieuws

 • VACATURE: Stageplaats Wonderfully Made

  Ken jij een (internationale) student die een economische studie volgt en op zoek is naar een stage? Wij maken graag gebruik van jouw netwerk.

 • Regie op onderwijskwaliteit

  Goed kwaliteitsbeleid en een bijpassende kwaliteitscultuur zijn belangrijke graadmeters voor de onderwijskwaliteit op scholen. In het bestuursakkoord is afgesproken dat alle besturen hun kwaliteit(szorg) verder versterken.

 • Maakt jouw school al gebruik van het vacatureplatform Endanwordjeleraar.nl?

  Op dit vacatureplatform van de gezamenlijke christelijk-reformatorische scholen kunnen scholen hun vacatures plaatsen: van primair onderwijs tot middelbaar beroepsonderwijs. Is jouw school aangesloten bij de stichting Meer personeel in het onderwijs? Dan plaats je gratis vacatures op dit platform!

 • Herziening Wonderlijk gemaakt gestart!

  Onze christelijke methode voor relationele en seksuele vorming wordt vernieuwd. Veel lessen en afbeeldingen zijn gedateerd en nieuwe inhouden zijn nodig. Dat vinden ook de vele scholen die Wonderlijk gemaakt gebruiken, zo weten we uit een uitgebreide procesevaluatie.

Lees meer nieuws ›

Blogs

  Lees meer blogs ›