Is deze e-mail niet goed leesbaar?
Bekijk hier de online versie.
 
Beste intern begeleider,
 
Wil je groeien in je rol als intern begeleider? Dan is onze eenjarige post-hbo-opleiding voor intern begeleiders of een werkplaats vast iets voor jou!

Post-hbo-opleiding
Deze ib-opleiding bestaat uit tien bijeenkomsten en is bedoeld voor zowel startende als meer ervaren ib’ers. Je verdiept je flink in alle onderdelen van het vak. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere opbrengstgericht en handelingsgericht werken, sociaal-emotionele ontwikkeling, ontwikkelingsperspectief en moeilijk verstaanbaar gedrag. Je werkt aan je eigen leervragen en je reflecteert op jouw rol als ib’er, zoals verwoord in de Beroepsstandaard van de LBib. Er wordt waar mogelijk gebruikgemaakt van ParnasSys. Je houdt je ook bezig met schoolontwikkeling: je kiest een (deel)onderwerp als verbeterpunt van jouw school en gaat daarmee aan de slag. Ook oefen je jouw casussen met een trainingsacteur. Kortom, tijdens deze opleiding gaat het om jouw dagelijkse ib-praktijk!

Werkplaats 
Je kunt er ook voor kiezen om onze werkplaats, een professionele leergemeenschap, te volgen. Je gaat vooral aan de slag met je persoonlijke kwaliteiten. Je werkt aan de verdere ontwikkeling van jouw visie op de coördinatie en uitvoering van het zorgbeleid van de school en de begeleiding van de leraren. Ook ontwikkel je vaardigheden om leraren te coachen en werk je aan jouw manier van leidinggeven.
 
Meer informatie
Kijk voor meer informatie op onze website. Natuurlijk kun je bij vragen ook contact met mij opnemen!
 
 
Informatie over de post-hbo-opleiding
 
Informatie over de werkplaats
 
Met vriendelijke groet,
 
Bert van der Mel
onderwijsadviseur
0182-760408
 
 
 
 
 
Adresgegevens
Burgemeester Jamessingel 2
2803 PD GOUDA
 
Postbus 368
2800 AJ GOUDA
   
Contactgegevens
0182 – 54 03 33
info@driestar-educatief.nl
www.driestar-educatief.nl
Pas hier uw e-mailvoorkeur aan.