Veertien groepsleerkrachten gecertificeerd! 28 mei 2019

Op 13 mei 2019 heeft de tweede groep bevoegde groepsleerkrachten onderbouw vmbo-basis/kader hun certificaat in ontvangst mogen nemen. Inschrijving voor het traject 2019-2020 staat nog open tot en met 14 juni!Veel werk is er verricht in iets meer dan een halfjaar tijd. Lessenseries, kritische literatuurverkenningen, wiskunde opdrachten, een prentenboekles in de praktijk, een portfolio met reflectie op het gehele traject en toen het eindassessment op maandag 15 april dat werd afgesloten met een gezellig etentje in het centrum van Gouda.

Op maandagavond 13 mei heeft de tweede groep bevoegde groepsleerkrachten onderbouw vmbo-basis/kader hun certificaat in ontvangst mogen nemen. Wat was het weer een mooi traject en wat zijn de leerkrachten gegroeid! De een snapt eindelijk wat van wiskunde, de ander heeft ervaren wat dyslexie voor een leerling betekent en weet daar nu veel beter op af te stemmen.  

We feliciteren alle leerkrachten met het behaalde succes en we feliciteren de scholen met deze geweldige, gedreven docenten! 

vmbo-groepsleerkracht-groepsfoto.png

We zien uit naar het volgende traject dat in september 2019 zal starten. Leraren die dit traject willen volgen, kunnen zich tot uiterlijk 14 juni inschrijven via de website.

Vragen over het traject kunnen worden gesteld aan de coördinator, Karen Dammers.

Meer nieuws

  • Zomersluiting Driestar educatief

   Tussen 22 juli en 16 augustus vieren wij zomervakantie en zijn onze locaties gesloten. Vanaf 19 augustus zijn we weer open en bereikbaar.

  • Benoeming Dirk Verweij manager onderwijsadvies

   Het college van bestuur en de raad van toezicht van Driestar educatief benoemt per 1 oktober 2019 de heer D.C. (Dirk) Verweij als manager onderwijsadvies. We zijn blij en dankbaar dat we een nieuwe manager hebben gevonden in de vacature die ontstaat door het vertrek van Gerben Heldoorn.

  • Traject Groepsleerkracht onderbouw start november 2019

   De start van het traject Groepsleerkracht onderbouw vmbo-basis/kader is verzet van september naar november 2019. Heb jij een pabodiploma en geef je les aan onderbouw vmbo-basis/kader of ben je van plan om in deze sector te gaan werken? Meld je dan nog aan voor 10 oktober 2019!

  • De eenjarige post-hbo-ib-opleiding start weer in september!

   Ben jij ib'er en zou je eigenlijk wel meer willen groeien in je rol? Denk er deze zomervakantie dan eens goed over na of onze eenjarige post-hbo-opleiding voor ib'ers niet wat voor jou is.

  • Terugblik symposium 25 jaar TaalpuntNL

   Op maandag 24 juni vierden we met auteurs, docenten en belangstellenden 25 jaar TaalpuntNL: de methode Nederlands voor het christelijk voortgezet onderwijs. De naam TaalpuntNL bestaat overigens nog geen 25 jaar; in 1994 werd 'Fundamentaal' ontwikkeld op basis van de geamendeerde kerndoelen. Bij de herziening in 2005 kreeg de methode haar huidige naam.