Veertien groepsleerkrachten gecertificeerd! 28 mei 2019

Op 13 mei 2019 heeft de tweede groep bevoegde groepsleerkrachten onderbouw vmbo-basis/kader hun certificaat in ontvangst mogen nemen. Inschrijving voor het traject 2019-2020 staat nog open tot en met 14 juni!Veel werk is er verricht in iets meer dan een halfjaar tijd. Lessenseries, kritische literatuurverkenningen, wiskunde opdrachten, een prentenboekles in de praktijk, een portfolio met reflectie op het gehele traject en toen het eindassessment op maandag 15 april dat werd afgesloten met een gezellig etentje in het centrum van Gouda.

Op maandagavond 13 mei heeft de tweede groep bevoegde groepsleerkrachten onderbouw vmbo-basis/kader hun certificaat in ontvangst mogen nemen. Wat was het weer een mooi traject en wat zijn de leerkrachten gegroeid! De een snapt eindelijk wat van wiskunde, de ander heeft ervaren wat dyslexie voor een leerling betekent en weet daar nu veel beter op af te stemmen.  

We feliciteren alle leerkrachten met het behaalde succes en we feliciteren de scholen met deze geweldige, gedreven docenten! 

vmbo-groepsleerkracht-groepsfoto.png

We zien uit naar het volgende traject dat in september 2019 zal starten. Leraren die dit traject willen volgen, kunnen zich tot uiterlijk 14 juni inschrijven via de website.

Vragen over het traject kunnen worden gesteld aan de coördinator, Karen Dammers.

Meer nieuws

  • Buiten schilderen

   Wist je dat verftubes hebben gezorgd voor een kentering in de kunstgeschiedenis? Niet alleen die tubes uiteraard, maar de uitvinding daarvan heeft wel een belangrijke rol gespeeld.

  • Uitslag Studiekeuze123 - 81% (zeer) tevreden!

   Ruim de helft van de eerstejaars studenten krijgt spijt van zijn studiekeuze. Met Studiekeuze123.nl neemt het hoger onderwijs actie om te zorgen voor betrouwbare en objectieve informatie. De uitslagen voor dit jaar zijn weer bekend.

  • Cadeautip voor leerlingen 10-14 jaar en ouder

   Op zoek naar een boekje om aan de leerlingen van jouw school mee te geven, bijvoorbeeld als cadeau voor het examen of voor het afscheid van groep 8? Denk eens aan het boek "Waarom ben jij gereformeerd? De geloofsbelijdenis voor tieners." Het boek legt in eenvoudige taal belangrijke delen van de Nederlandse Geloofdsbelijdenis uit.

  • Voorwaarden inzet BOUW! ONL, op zorgniveau 3

   BOUW! is een uniek computergestuurd interventieprogramma waarmee leesproblemen bij risicoleerlingen in groep 2 t/m 4 kunnen worden voorkomen.

  • NIEUW - Prentenboek Stijn blust de brand

   Stijn wil graag filmpjes kijken op de tablet, maar mama vindt dat nu niet goed. Boos gaat hij naar buiten: saai! Dan is daar Isa, die een leuk plan heeft…