Traject Groepsleerkracht onderbouw start november 2019 16 juli 2019

De start van het traject Groepsleerkracht onderbouw vmbo-basis/kader is verzet van september naar november 2019. Heb jij een pabodiploma en geef je les aan onderbouw vmbo-basis/kader of ben je van plan om in deze sector te gaan werken? Meld je dan nog aan voor 10 oktober 2019!

Driestar hogeschool biedt het opscholingstraject Groepsleerkracht onderbouw vmbo-basis/kader voor de derde keer aan. Met dit traject kun je in korte tijd een beperkte bevoegdheid groepsleerkracht onderbouw vmbo-basis/kader behalen.

Met het verzetten van de startdatum willen we meer mensen de mogelijkheid bieden nog deel te nemen aan dit traject. Bij een minimumaantal van 10 deelnemers zal het traject doorgaan en in november starten.

Inschrijven  

Ga voor meer informatie over het traject naar de opleidingspagina. Hier lees je ook wat vorige cursisten van het traject vonden.
Inschrijven kan via ons digitale inschrijfformulier tot en met woensdag 9 oktober 2019. Na deze datum zul je worden uitgenodigd voor een intakegesprek op maandag 28 oktober 2019.
 
Heb je vragen over dit traject? Neem dan gerust contact op met de coördinator, Karen Dammers

Meer nieuws

  • Meer dan 50 jaar terug in de tijd

   In 1963 binnenstappen op de kweekschool De Driestar, 4 jaar later met een onderwijsbevoegdheid voor het lager onderwijs naar buiten komen. Dat is de historie van Bep van Vliet, geboren Van Dam, als je praat over De Driestar. Meer dan 50 jaar later is de band met De Driestar en het onderwijs er nog steeds.

  • Benoeming Dirk Verweij manager onderwijsadvies

   Het college van bestuur en de raad van toezicht van Driestar educatief benoemt per 1 oktober 2019 de heer D.C. (Dirk) Verweij als manager onderwijsadvies. We zijn blij en dankbaar dat we een nieuwe manager hebben gevonden in de vacature die ontstaat door het vertrek van Gerben Heldoorn.

  • De eenjarige post-hbo-ib-opleiding start weer in september!

   Ben jij ib'er en zou je eigenlijk wel meer willen groeien in je rol? Denk er deze zomervakantie dan eens goed over na of onze eenjarige post-hbo-opleiding voor ib'ers niet wat voor jou is.

  • Terugblik symposium 25 jaar TaalpuntNL

   Op maandag 24 juni vierden we met auteurs, docenten en belangstellenden 25 jaar TaalpuntNL: de methode Nederlands voor het christelijk voortgezet onderwijs. De naam TaalpuntNL bestaat overigens nog geen 25 jaar; in 1994 werd 'Fundamentaal' ontwikkeld op basis van de geamendeerde kerndoelen. Bij de herziening in 2005 kreeg de methode haar huidige naam.

  • Word jij een dyslexiespecialist 2.0?

   Bram (7 jaar) gaat na de zomervakantie naar groep 4. Hij heeft veel moeite met het oppakken van het leesproces. Ook spelling is voor hem lastig. Al het hele jaar zit hij in de intensieve instructiegroep voor lezen. Wanneer is het moment om de zorg te intensiveren? Moet er bij Bram ook gedacht worden aan dyslexie en hoe verloopt dat traject dan precies?