Traject Groepsleerkracht onderbouw start november 2019 16 juli 2019

De start van het traject Groepsleerkracht onderbouw vmbo-basis/kader is verzet van september naar november 2019. Heb jij een pabodiploma en geef je les aan onderbouw vmbo-basis/kader of ben je van plan om in deze sector te gaan werken? Meld je dan nog aan voor 10 oktober 2019!

Driestar hogeschool biedt het opscholingstraject Groepsleerkracht onderbouw vmbo-basis/kader voor de derde keer aan. Met dit traject kun je in korte tijd een beperkte bevoegdheid groepsleerkracht onderbouw vmbo-basis/kader behalen.

Met het verzetten van de startdatum willen we meer mensen de mogelijkheid bieden nog deel te nemen aan dit traject. Bij een minimumaantal van 10 deelnemers zal het traject doorgaan en in november starten.

Inschrijven  

Ga voor meer informatie over het traject naar de opleidingspagina. Hier lees je ook wat vorige cursisten van het traject vonden.
Inschrijven kan via ons digitale inschrijfformulier tot en met woensdag 9 oktober 2019. Na deze datum zul je worden uitgenodigd voor een intakegesprek op maandag 28 oktober 2019.
 
Heb je vragen over dit traject? Neem dan gerust contact op met de coördinator, Karen Dammers

Meer nieuws

  • Verdeeldheid over het afschaffen van toelatingstoetsen op de pabo

   In diverse media is gesuggereerd dat de toelatingstoetsen voor de pabo worden afgeschaft. Minister Van Engelshoven heeft in een overleg met de Tweede Kamer duidelijk gemaakt dat daar op dit moment geen sprake van is.

  • Driestar educatief neemt deel aan stadsdebat Gouda

   Hoe gaan we als samenleving om met opvattingen die als strijdig worden gezien met de democratie? Wat is het effect daarvan op de cohesie in de stad en wat zijn gevolgen voor polarisatie?

  • Driestaferelen in vijf bedrijven

   De reünie op 7 september was dé aftrap voor het jubileumjaar van ‘De Driestar’. 75 jaar Driestar levert genoeg leuke, ontroerende of gewoon interessante verhalen op. Neem het verhaal van Arie van Groningen student pedagogische academie De Driestar(1973-1976), achtereenvolgens onderwijsadviseur en docentenopleider bij Driestar educatief (2002 tot heden).

  • Leraren bedankt!

   Afgelopen zaterdag was het de Dag van de leraar! Om leraren een beetje extra in het zonnetje te zetten gingen we vrijdag langs bij basisschool De Wartburg in Woudenberg.

  • Vier nieuwe uitgaven in onze webwinkel

   Vier nieuwe uitgaven in onze webwinkel