Studeren met een Lerarenbeurs? Je kunt hem weer aanvragen! Geplaatst op 11 april 2019

Wil jij als leraar een master volgen? Dan kun je gebruikmaken van de lerarenbeurs. Deze beurs bestaat uit een vergoeding voor collegegeld, studiemiddelen en reiskosten. Daarnaast kan je werkgever subsidie krijgen om je studieverlof te geven.


Lees hier meer over de lerarenbeurs en hoe je deze aan kunt vragen.
 
Als Driestar hogeschool hebben wij de volgende professionele masteropleidingen die je met deze beurs kunt volgen. Binnen deze masters is jouw eigen praktijk uitgangspunt voor jouw ontwikkeling!

Master Leren en innoveren-Teacher Leader

De tweejarige masteropleiding Leren en innoveren bieden we aan in samenwerking met de Christelijke hogeschool Ede en Viaa hogeschool Zwolle. Deze professionele master is bedoeld voor docenten die voor de klas willen staan, maar daarnaast de rol van Teacher Leader willen vervullen en samen met collega’s het onderwijs binnen hun school nog beter willen maken.
Klik hier voor meer informatie over de master Leren en innoveren

Master Learning and innovation-Christian Education

De tweejarige Engelstalige internationale masteropleiding Learning and innovation-Christian Education is bedoeld voor docenten die voor de klas willen staan, maar daarnaast de rol van Teacher Leader willen vervullen en samen met collega’s willen werken aan de christelijke identiteit binnen het curriculum van hun school.
Meer weten Master Learning and innovation-Christian Education? Kijk op de website van deze master.

Master Passend Meesterschap

Deze tweejarige master bieden we aan als opvolger van de master SEN. We doen dit in samenwerking met de Marnix Academie en Thomas Moore hogeschool. Binnen de master Passend Meesterschap ligt de focus op ‘de leraar als persoon’. Je leert omgaan met de meest uitdagende situaties in de eigen groep en je ontdekt bovendien hoe je iedere leerling de kans kunt geven zijn eigen waardevolle bijdrage aan de groep te leveren. Dat doe je door verschillen niet uit te vergroten, maar ze te waarderen en te benutten. 
Meer weten over de master Passend Meesterschap? Kijk op www.masterpassendmeesterschap.nl

Heb je vragen over de lerarenbeurs of over ons aanbod? Neem contact op met onze studieleider masteropleidingen.

Meer nieuws

  • Samen met het jonge kind

   Kleuters kunnen jou geweldig nadoen, dus geef ze iets geweldigs om na te doen. Hoe we op een gewone lesdag mooie dingen leerden.

  • Meer door minder. De boodschap van een nieuwe lector.

   De installatie van Piet Murre tot lector ‘Schoolvakken en didactiek’ op donderdagmiddag 11 april 2019 is ingebed in een symposium met mensen uit het primair en voortgezet onderwijs, mbo en hbo. Mooi, want daar gaat het om: Piet wil vanuit het onderzoekscentrum een bijdrage aan de praktijk leveren.

  • Data evenementen Driestar onderwijsadvies bekend!

   Goede sprekers, praktische toerusting voor je vak, interessante ontmoetingen en goede zorg. Dat zijn de ingrediënten van een onderwijssymposium in Gouda. Hierbij de data voor 2019-2020.

  • Vlog: De kracht van games

   Herkenbaar? Je roept de kinderen na een korte pauze weer tot de orde, maar bij een groepje jongens moet je drie keer zeggen dat de les weer verder gaat. Ze zijn in een verhitte discussie gewikkeld. Waar hebben ze het over? En waarom wordt een deel van de klas hierdoor buitengesloten?

  • Een hele klas vol leerlingen met dyslexie

   Driestar educatief organiseert op 7 mei opnieuw vier regionale dyslexiebelevingsavonden voor ouders, leerkrachten en ib’ers van kinderen met dyslexie. Een avond lang ervaren de deelnemers hoe het is om dyslexie te hebben in de klas. Hoe voelt het wanneer lezen niet vanzelf gaat en hoe blijf je gemotiveerd?