Studeren met een Lerarenbeurs? Je kunt hem weer aanvragen! 11 april 2019

Wil jij als leraar een master volgen? Dan kun je gebruikmaken van de lerarenbeurs. Deze beurs bestaat uit een vergoeding voor collegegeld, studiemiddelen en reiskosten. Daarnaast kan je werkgever subsidie krijgen om je studieverlof te geven.


Lees hier meer over de lerarenbeurs en hoe je deze aan kunt vragen.
 
Als Driestar hogeschool hebben wij de volgende professionele masteropleidingen die je met deze beurs kunt volgen. Binnen deze masters is jouw eigen praktijk uitgangspunt voor jouw ontwikkeling!

Master Leren en innoveren-Teacher Leader

De tweejarige masteropleiding Leren en innoveren bieden we aan in samenwerking met de Christelijke hogeschool Ede en Viaa hogeschool Zwolle. Deze professionele master is bedoeld voor docenten die voor de klas willen staan, maar daarnaast de rol van Teacher Leader willen vervullen en samen met collega’s het onderwijs binnen hun school nog beter willen maken.
Klik hier voor meer informatie over de master Leren en innoveren

Master Learning and innovation-Christian Education

De tweejarige Engelstalige internationale masteropleiding Learning and innovation-Christian Education is bedoeld voor docenten die voor de klas willen staan, maar daarnaast de rol van Teacher Leader willen vervullen en samen met collega’s willen werken aan de christelijke identiteit binnen het curriculum van hun school.
Meer weten Master Learning and innovation-Christian Education? Kijk op de website van deze master.

Master Passend Meesterschap

Deze tweejarige master bieden we aan als opvolger van de master SEN. We doen dit in samenwerking met de Marnix Academie en Thomas Moore hogeschool. Binnen de master Passend Meesterschap ligt de focus op ‘de leraar als persoon’. Je leert omgaan met de meest uitdagende situaties in de eigen groep en je ontdekt bovendien hoe je iedere leerling de kans kunt geven zijn eigen waardevolle bijdrage aan de groep te leveren. Dat doe je door verschillen niet uit te vergroten, maar ze te waarderen en te benutten. 
Meer weten over de master Passend Meesterschap? Kijk op www.masterpassendmeesterschap.nl

Heb je vragen over de lerarenbeurs of over ons aanbod? Neem contact op met onze studieleider masteropleidingen.

Meer nieuws

  • Buiten schilderen

   Wist je dat verftubes hebben gezorgd voor een kentering in de kunstgeschiedenis? Niet alleen die tubes uiteraard, maar de uitvinding daarvan heeft wel een belangrijke rol gespeeld.

  • Uitslag Studiekeuze123 - 81% (zeer) tevreden!

   Ruim de helft van de eerstejaars studenten krijgt spijt van zijn studiekeuze. Met Studiekeuze123.nl neemt het hoger onderwijs actie om te zorgen voor betrouwbare en objectieve informatie. De uitslagen voor dit jaar zijn weer bekend.

  • Cadeautip voor leerlingen 10-14 jaar en ouder

   Op zoek naar een boekje om aan de leerlingen van jouw school mee te geven, bijvoorbeeld als cadeau voor het examen of voor het afscheid van groep 8? Denk eens aan het boek "Waarom ben jij gereformeerd? De geloofsbelijdenis voor tieners." Het boek legt in eenvoudige taal belangrijke delen van de Nederlandse Geloofdsbelijdenis uit.

  • Voorwaarden inzet BOUW! ONL, op zorgniveau 3

   BOUW! is een uniek computergestuurd interventieprogramma waarmee leesproblemen bij risicoleerlingen in groep 2 t/m 4 kunnen worden voorkomen.

  • NIEUW - Prentenboek Stijn blust de brand

   Stijn wil graag filmpjes kijken op de tablet, maar mama vindt dat nu niet goed. Boos gaat hij naar buiten: saai! Dan is daar Isa, die een leuk plan heeft…