Studenten Master Christian Education in Gouda Geplaatst op 30 november 2018

Deze week is een bijzondere week bij Driestar Christian University. De eerste officiële lesdagen van de internationale master Christian Education zijn gestart. De studenten zijn in september al begonnen aan de online colleges.

Deze week zijn de studenten in Gouda voor het ‘on campus seminar’. Twee weken lang werken ze aan onderzoek, Christian education and worldview, en hun persoonlijk groei, door inspirerende colleges van onder andere Trevor Cooling (Engeland) en Bram De Muynck.

Driestar Christian University is trots op deze mijlpaal en we zijn blij dat we de eerste studenten mogen ontvangen. Wat ons betreft een uniek moment voor Driestar Christian University.

De Master Christian Education is onderdeel van de Master Learning and Innovation. Meer informatie hierover vind je op de opleidingspagina.
 
Leestip: RD artikel 'Christelijk onderwijs is meer dan een dagopening of een Bijbelverhaal'. 

Meer nieuws

  • Inschrijving geopend voor ib-opleiding 2019-2020

   Je bent al langere tijd intern begeleider op jouw school. Of je bent nog maar net begonnen met deze prachtige taak binnen je school. Dan hebben wij voor jou een interessant eenjarige Post-Hbo ib-opleiding! Je kunt je nu inschrijven voor het cursusjaar 2019-2020

  • Terugblik symposium Het jonge kind 2019

   Meer dan 200 leerkrachten, ib’ers en teamleiders uit de onderbouw bezochten op 6 februari het symposium Het jonge kind. Dit jaar was Bea Pompert te gast met haar lezing ‘Spelend leren? Liever niet!’. Een korte terugblik op deze inspirerende dag die door de deelnemers werd gewaardeerd met een 8,6!

  • En dan ben je leraar

   Ken jij iemand die ook geknipt is voor het onderwijs? Attendeer hem of haar op de nieuwe campagne Uurtje voor de klas!

  • Zien! leerlingvragenlijst 1-16 vernieuwd

   De leerlingvragenlijst Leer- en leefklimaat voor so/vso en groep 1-4 is vernieuwd. De stellingen zijn tekstueel gewijzigd en er zijn een aantal stellingen toegevoegd. Ook is er bij elke stelling een picto-versie ontwikkeld, speciaal voor leerlingen met een laag taalbegrip.

  • Zien! Experttrajecten voorjaar 2019

   Ook dit voorjaar zijn er weer meerdere experttrajecten, waarin we met ib’ers en gedragsspecialisten aan de slag gaan meer te leren over Zien! en hoe je je team kunt begeleiden bij de implementatie van Zien!.