Studenten Master Christian Education in Gouda 30 november 2018

Deze week is een bijzondere week bij Driestar Christian University. De eerste officiële lesdagen van de internationale master Christian Education zijn gestart. De studenten zijn in september al begonnen aan de online colleges.

Deze week zijn de studenten in Gouda voor het ‘on campus seminar’. Twee weken lang werken ze aan onderzoek, Christian education and worldview, en hun persoonlijk groei, door inspirerende colleges van onder andere Trevor Cooling (Engeland) en Bram De Muynck.

Driestar Christian University is trots op deze mijlpaal en we zijn blij dat we de eerste studenten mogen ontvangen. Wat ons betreft een uniek moment voor Driestar Christian University.

De Master Christian Education is onderdeel van de Master Learning and Innovation. Meer informatie hierover vind je op de opleidingspagina.
 
Leestip: RD artikel 'Christelijk onderwijs is meer dan een dagopening of een Bijbelverhaal'. 

Meer nieuws

  • Update groepskaart ParnasSys

   Gebruik je de groepskaart in ParnasSys voor het volgen en plannen van je onderwijs? Dan is er goed nieuws! De groepskaart is per 15 mei vernieuwd; nieuwe look, maar ook nieuwe mogelijkheden.

  • Nieuwe data Zien!-experttrajecten

   In twee dagen alles leren over het werken met Zien! en het begeleiden van je team daarin. Dat kan met het experttraject van Zien!

  • Datum literatuurstudiemiddag bekend

   Jaarlijks organiseren we een literatuurstudiemiddag voor alle liefhebbers van literatuur. Volgend cursusjaar zal dit zijn op vrijdagmiddag 27 september.

  • De ideale wereld

   Hoe zou de ideale wereld eruit zien, als je alles zou mogen bepalen? Met het burgerschapsspel Terra Nova Minimaatschappij sta je aan het roer van een nieuwe samenleving. Jouw team bestuurt een eiland waar niets vaststaat en alles wordt bevraagd. Het lot van de eilandbewoners ligt in jullie handen.

  • Robinson Crusoe: avontuurlijk én puriteins

   Robinson Crusoe, de wereldberoemde held die overleefde op een onbewoond eiland, is driehonderd jaar geleden geboren. Althans, de roman waarin hij de hoofdrol heeft. Dat het boek niet slechts gaat over een heldhaftige en vernuftige schipbreukeling, maar ook over ellende, verlossing en dankbaarheid, is bij veel minder mensen bekend.