Studenten Master Christian Education in Gouda Geplaatst op 30 november 2018

Deze week is een bijzondere week bij Driestar Christian University. De eerste officiële lesdagen van de internationale master Christian Education zijn gestart. De studenten zijn in september al begonnen aan de online colleges.

Deze week zijn de studenten in Gouda voor het ‘on campus seminar’. Twee weken lang werken ze aan onderzoek, Christian education and worldview, en hun persoonlijk groei, door inspirerende colleges van onder andere Trevor Cooling (Engeland) en Bram De Muynck.

Driestar Christian University is trots op deze mijlpaal en we zijn blij dat we de eerste studenten mogen ontvangen. Wat ons betreft een uniek moment voor Driestar Christian University.

De Master Christian Education is onderdeel van de Master Learning and Innovation. Meer informatie hierover vind je op de opleidingspagina.
 
Leestip: RD artikel 'Christelijk onderwijs is meer dan een dagopening of een Bijbelverhaal'. 

Meer nieuws

  • Vacature toetsontwikkelaar voor TaalpuntNL

   Voor de herziening van methode TaalpuntNL is Driestar onderwijadvies op zoek naar een toetsontwikkelaar. Momenteel worden deel 4 BB, KB en GT/Mavo herzien. Herken jij je in onderstaande vacature? Solliciteer snel!

  • Waardenvorming moet antwoord zijn op beeldcultuur

   Wat we ook van de huidige cultuur vinden, we moeten onze jongeren leren om daarmee wijs en bewust om te gaan. Dat schrijft Sjaak Jacobse, onderwijsadviseur Mediawijsheid, in het Reformatorisch Dagblad.

  • Kijk het debat tussen Kees van der Staaij en Thierry Baudet live mee!

   Vuurwerk tijdens deze eerste ‘Nacht van Gouda’! We verwachten een spetterend debat tussen twee vooraanstaande politici: Thierry Baudet, fractievoorzitter van Forum voor Democratie, en Kees van der Staaij, fractievoorzitter van de SGP. Kijk live mee via de livestream.

  • Breng het vak Engels op een hoger plan met de cursus coördinator Engels

   Er gaat weer een nieuwe cursus coördinator Engels van start! Tijdens vier cursus- en twee terugkomavonden adviseren onze onderwijsadviseurs je over de positie van Engels op jouw school. Misschien is jouw school al goed bezig. Misschien gebeurt er nog weinig. Deze kleinschalige cursus heeft oog en advies voor beide scholen.

  • ZIEN!vo goedgekeurd voor monitoring sociale veiligheid

   Scholen voor voortgezet onderwijs mogen vanaf het huidige schooljaar (2018-2019) de leerlingvragenlijst van ZIEN!vo gebruiken als monitoringsinstrument voor sociale veiligheid. De inspectie heeft daar toestemming voor gegeven. Dat is goed nieuws voor scholen die de lijst al gebruiken, en voor scholen die op zoek zijn naar een kwalitatief goede vragenlijst!