NIEUW: cursus studiehulp-voorbereiding wiskunde Geplaatst op 11 april 2018

Ben je van plan om je in te schrijven voor de lerarenopleiding wiskunde maar wil je eerst weten of het echt iets voor jou is? Of heb je twijfels over jouw manier van omgaan  met wiskunde? Dan is de cursus studiehulp-voorbereiding wiskunde echt iets voor jou!

Heb je heel veel zin in een baan als docent wiskunde voor 12-16 jarigen maar wil je eerst weten of de opleiding echt iets voor jou is, omdat je:

  • Een tijdje niet gestudeerd hebt en  bezig zijn met wiskunde wat langer geleden is.
  • In het bezit bent van een MBO-4 diploma, en je meer met toepassingen dan met theorie van wiskunde te maken hebt gehad.
  • Een hbo-diploma hebt waarin wiskunde niet het hoofdvak is.

Cursus

De studiehulp biedt een studiewijzer, gebaseerd op Getal en Ruimte havo wiskunde B. In drie avonden fris je met elkaar de analyse-leerstof havo wiskunde B op. De onderwerpen die tijdens de cursusavonden aan bod komen lopen  uiteen van kwadratische verbanden, formules en logaritmen tot algebraïsch oplossen met wortelvergelijkingen en exponentiële vergelijkingen.
Ten slotte kun je na deze cursus weloverwogen beslissen of de opleiding tot docent wiskunde iets voor je is en welke route bij jouw mogelijkheden past.

Aanmelden

Ben je enthousiast geworden, ga dan snel naar de cursuspagina voor meer informatie en aanmelden! Bij vragen over de cursus kun je terecht bij Trudy van der Kolk.

Meer nieuws