Master Leren en innoveren topopleiding in keuzegids Geplaatst op 20 februari 2014

In de Keuzegids 2014 is de Master Leren en innoveren van Driestar hogeschool, Christelijke hogeschool Ede (CHE) en de Gereformeerde Hogeschool (GH) beoordeeld als topopleiding.

In het bijzonder worden de docenten en de wetenschappelijke vorming zeer gewaardeerd. De enquêtes, waar deze uitkomst op gebaseerd is, zijn vorig jaar in januari afgenomen onder de eerstejaars.

De tweejarige Master Leren en innoveren is bedoeld voor docenten die voor de klas staan en zich willen verdiepen in leren, het doen van onderzoek in de eigen praktijk en willen bijdragen aan veranderingstrajecten in de eigen school. De opleiding wordt gevolgd door docenten uit alle sectoren van het onderwijs.

Wil je weten wat de Master Leren en innoveren van Driestar hogeschool, Christelijke hogeschool Ede (CHE) en de Gereformeerde Hogeschool (GH) kan betekenen voor jouw ontwikkeling als leraar? Wil je gebruik maken van de lerarenbeurs? Heb je vragen over de Master Leren en innoveren? Wil je een keer een dagdeel mee doen met een college?

Kijk op de website van de Master Leren en innoveren of neem contact op met de studieleider drs. L.B. (Lennart) Visser, per e-mail of telefonisch op 06-19663994.

Meer nieuws

  • Mooie scores voor lvo-studenten bij landelijke kennistoetsen

   Studenten van de lerarenopleidingen voortgezet onderwijs bij Driestar hogeschool scoren goed op de landelijke kennistoetsen in december. Bij meerdere vakken is de score 100%!

  • Stapp; bewust online – doet jouw school al mee?

   Twee vriendinnen lopen kletsend door de winkelstraten. Ze bekijken kleding en schoenen en maken terloopse opmerkingen. Ondertussen worden ze gevolgd en wordt alles dat kan leiden tot koopgedrag geregistreerd. ’s Avonds herkennen de meiden hun shopgedrag terug in het aanbod dat ze letterlijk voorgeschoteld krijgen.

  • Gedichtendag

   Hoe zwaar is taal, wat weegt een woord? ‘Wilt u het halfom of mager?’ ‘Mag ’t ietsjes meer zijn?’ vraagt de slager. ‘Aan een stukje, of in plakjes?’

  • Herhaalde oproep: Driestar educatief zoekt nieuw lid van de raad van toezicht

   In verband met het statutair aftreden van een lid zijn wij op zoek naar een nieuw lid van de raad van toezicht. Solliciteren kan tot en met 2 februari 2019.

  • “Dyslexie een beperking? Mijn kind heeft zijn eigen unieke talenten"

   Wat is dyslexie eigenlijk en hoe voelt dat voor iemand? Om dit te laten ervaren, organiseert Driestar educatief dyslexiebelevingsavonden. “Dit zou verplicht moeten zijn voor alle ouders en leerkrachten die werken met kinderen met dyslexie”, merken ouders op die hieraan meedoen.