Kraak jij de code? Ontsnap uit onze escaperoom 17 mei 2019

Heb jij jaren op de Driestar gezeten en weet jij alle ins en outs? Test dan je kennis in onze escaperoom tijdens de reünie. Kraak jij onze code?

Al speurend door de mediatheek los je verschillende puzzels op. Wanneer is de Driestar opgericht?  Wie staan er op de foto? Wij dagen je uit!

Schrijf je tijdens de reünie in en werk weer eens samen met je oud-klasgenoten. Of meet je krachten met een oud-docent. Lukt het jullie om binnen 20 minuten uit de mediatheek te ontsnappen? De tijd gaat nu in...


Heb jij je al opgegeven voor de reünie? Dat kan via www.driestar75.nl 

Meer nieuws

  • Blik terug in de tijd! - internaat

   Blik terug in de tijd! - internaat

  • Zeeuwen gezellig samen naar reünie

   Een groep van 22 Zeeuwen hoopt zaterdag 7 september ook naar de reünie te komen van De Driestar. Zij gaan voor een reünie met een plus: een nachtje weg en een ontmoeting met oud-studiegenoten in Gouda.

  • 'De Driestar wil zichzelf blijven in hbo-wereld'

   Driekwart eeuw bestaat de Driestar in september. De in 1944 opgerichte kweekschool in Krabbendijke ontwikkelde zich tot een hogeschool die duizenden docenten opleidde. Meesters en juffen, leraren en leraressen die vervolgens weer klassen vol kinderen onderwijs gaven. Een terugblik en een vooruitblik met huidig bestuurder drs. L. N. Rottier (60) en zijn voorganger, ir. M. Houtman (76).

  • Het fenomeen Driestarstel: Gerrit-Dinant en Alijanne ter Harmsel

   Al zo’n 75 jaar zijn ze er, Driestarstellen. Net zolang als de geschiedenis van 'de Driestar'. Begonnen in 1944 in Krabbendijke als kweekschool op reformatorische grondslag. Nu siert de naam 'Driestar' op twee scholen in Gouda: Driestar hogeschool en Driestar college.

  • Blik terug in de tijd! - Docenten

   Blik terug in de tijd! - Docenten