Blik terug in de tijd! - Docenten 24 mei 2019

De voorbereidingen voor de reünie van Driestar 75 brengt een schat van herinneringen boven. Foto's die ook tijdens de reünie een plaatsje krijgen. Vandaag deel 2: docenten door de jaren heen. Herken jij ze nog?


Brengen deze foto's goede herinneringen aan alle lessen boven? Volg dan tijdens de reünie op 7 september een les bij een oud-docent. Oefen je rekenvaardigheden bij dhr. Piet Booij en ga aan de slag bij beeldende vorming met dhr. Thijs Huisman. Of volg een historische lezing door cuma-docenten Bart Jan Spruyt, Ewald Mackay en Ton van der Schans. 

Ben jij er 7 september ook bij? Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden!

Meer nieuws

  • Blik terug in de tijd! - internaat

   Blik terug in de tijd! - internaat

  • Zeeuwen gezellig samen naar reünie

   Een groep van 22 Zeeuwen hoopt zaterdag 7 september ook naar de reünie te komen van De Driestar. Zij gaan voor een reünie met een plus: een nachtje weg en een ontmoeting met oud-studiegenoten in Gouda.

  • 'De Driestar wil zichzelf blijven in hbo-wereld'

   Driekwart eeuw bestaat de Driestar in september. De in 1944 opgerichte kweekschool in Krabbendijke ontwikkelde zich tot een hogeschool die duizenden docenten opleidde. Meesters en juffen, leraren en leraressen die vervolgens weer klassen vol kinderen onderwijs gaven. Een terugblik en een vooruitblik met huidig bestuurder drs. L. N. Rottier (60) en zijn voorganger, ir. M. Houtman (76).

  • Het fenomeen Driestarstel: Gerrit-Dinant en Alijanne ter Harmsel

   Al zo’n 75 jaar zijn ze er, Driestarstellen. Net zolang als de geschiedenis van 'de Driestar'. Begonnen in 1944 in Krabbendijke als kweekschool op reformatorische grondslag. Nu siert de naam 'Driestar' op twee scholen in Gouda: Driestar hogeschool en Driestar college.

  • Blik terug in de tijd! - Studeren

   Blik terug in de tijd!