Zomerschool voor christelijke young professionals

Iedere zomer organiseert Driestar hogeschool een zomerschool voor christelijke young professionals. Deze zomerschool wordt ondersteund door Erdee Media Groep, RMU en VGS. 
 

Kosten: € 125,- voor studerenden, € 350,- voor werkenden
Uren (sbu): 5 dagen
Locatie: Driestar educatief, Gouda

RouteDe zomerschool is bedoeld voor hoger opgeleide professionals tot 35 jaar. In deze week geven sprekers uit onder andere de politiek, de wetenschap en het maatschappelijk veld interactieve presentaties over diverse onderwerpen. Daarnaast is er aandacht voor vorming vanuit het christelijk gedachtengoed door middel van een persoonlijke leerlijn. Ook staan er culturele activiteiten op het programma en is er voldoende mogelijkheid voor onderlinge ontmoeting.

Programma zomerschool 2018

In 2018 is de zomerschool van 27 tot en met 31 augustus in Gouda. Kosten voor deelname zijn € 125,- voor studenten en € 350,- voor werkenden. 

Tip: vraag de vergoeding van kosten en/of vrije dagen als studietijd bij je werkgever (of zet een persoonlijk keuzebudget hiervoor in). In je arbeidsvoorwaarden zijn doorgaans genoeg vrije keuzes voor scholing mogelijk.

>> Download hier het programma van de Zomerschool 2018 (pdf)

Vorige edities

Impressie Zomerschool 2014
Impressie Zomerschool 2015
Impressie Zomerschool 2016
Impressie Zomerschool 2017

Initiatiefnemers

Het initiatief voor de zomerschool ligt bij het Panel Presentie. Dit panel werkt op de achtergrond en houdt zich bezig met maatschappelijke ontwikkelingen en de impact daarvan op kerken en organisaties binnen de gereformeerde gezindte en de manier waarop deze daarop kunnen reageren.

Driestar hogeschool voert het programma uit, in samenspraak met de Erdee Media Groep (EMG) en de Reformatorische Maatschappelijke Unie (RMU). 

Aanmelden

Wil je meer weten? Neem contact op met Linda Wolswinkel. Aanmelden voor de Zomerschool 2018 kan via onderstaand formulier. Aanmelden is niet meer mogelijk.