Verdiepingscursus Schoolvideointeractiebegeleiding

Als SVIB'er ben je minimaal 1 jaar geleden opgeleid als School Video Interactiebegeleider. Je hebt behoefte aan opfrissing van de methodiek en je laat je graag spiegelen door andere SVIB'ers.  

Kosten: € 295
Uren (sbu): 7 uur
Locatie: Gouda
Tijd: 9.00 - 16.00 u
Route
L.F. (Lydia) van Hartingsveldt

Docent pabo en master SEN

Telefoon:
0182-760489 0182-760489


Je doet je werk met passie en plezier. Toch merk je dat je behoefte hebt aan bij- en nascholing op deze waardevolle maar soms ook lastige methodiek. Je stelt jezelf ‘lerende’ vragen vanuit een reflectief en lerend perspectief ten dienste van de persoon die je met deze methodiek begeleidt. Daarbij ben je ook nieuwsgierig naar het feit of je met jouw ontwikkelde competenties nog voldoet aan de beroepsstandaard ‘beeldbegeleider in het onderwijs’. 

Inhoud

In het morgendeel frist Marijke Bouwhuis, auteur van het boek ‘De leraar in beeld, handboek beeldbegeleiding in het onderwijs’ onze kennis van SVIB op. We krijgen nieuwe input met betrekking tot het werken met beeldmateriaal en het begeleiden van leerkrachten. Na de lunch gaan we in kleine groepen aan de slag met onze eigen videobeelden. Tijdens de intervisie bespreken we onze leervragen aan de hand van deze opnames. 

Doelgroep

Alumni van de post-hbo-opleiding Schoolvideo interactie begeleider (SVIB). Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring als SVIB'ber. 

Kosten en aanmelding

De cursus kost € 295 inclusief lunch en materiaal. Aanmelden kan via onderstaand formulier.

 
Persoonlijke gegevens    
Aanhef:
     
Adresgegevens (voor facturering)  
     
School of organisatie    
     
Bevestiging    
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
     
   
Na je aanmelding ontvang je een e-mail ter bevestiging. Heb je deze niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar onze webmaster.