Teamtraining goed omgaan met werkdruk

Herken je het gevoel dat je altijd teveel taken hebt? Dat het lastig is om te prioriteren en je steeds vaker ontevreden bent met de balans tussen werk en priv├ę? Volg dan met je team deze de training ‘goed omgaan met werkdruk’.

Kosten: op aanvraag
Uren (sbu): 8
Locatie: eigen locatie
Tijd: 9.00 - 16.00 uur
Route
W. (Thea) de Mots

senior onderwijsadviseur / (team) coach

Telefoon:
06-53238000 / 0182-540336 06-53238000 / 0182-540336
LinkedIn:
Twitter:


In deze training leren we je geen timemanagement trucjes, maar helpen je om bij de basis te beginnen: persoonlijk leiderschap, keuzes maken en (als team) effectief gedrag ontwikkelen. Onderdeel van de training is dat er met elke medewerker een individueel coachgesprek is om je bewust te maken van patronen en keuzes die je maakt. De training wordt gegeven door Thea de Mots of Sjaak Jacobse.

Kosten

Kosten voor de training zijn afhankelijk van de groepsomvang. Voor een in company training maken we graag een offerte op maat. Neem hiervoor contact op met Thea de Mots.

Doordat wij ons richten op duurzame werkdrukverlaging kunt je als school deze training financieren vanuit het budget dat beschikbaar is voor de  school vanuit het Werkdrukakkoord.

Doelgroep

Deze cursus is bedoeld voor medewerkers in het onderwijs of teams die persoonlijk aan de slag willen met timemanagement.

Aanmelden

Voor meer informatie over de cursus, aanmelden en de mogelijkheden binnen jouw team kun je terecht bij Thea de Mots.