Teamtraining Acadin optimaal benutten

In deze teamtraining leer je de de digitale leeromgeving van Acadin optimaal te benutten in jullie school.

Kosten: n.t.b.
Uren (sbu): Dagdeel
Locatie: Eigen locatie

Route
M. (Mirjam) Floor

Onderwijsadviseur

Telefoon:
06-52581149 06-52581149


Acadin is geschikt voor talentvolle leerlingen in het primaire onderwijs (25% best presterende leerlingen, inclusief hoogbegaafde leerlingen) maar kan ter aanvulling ook worden ingezet voor de hele klas. In deze teamtraining kunnen we beide mogelijkheden belichten, dus de inzet van Acadin voor de best presterende leerling, maar juist ook het benutten van Acadin voor de hele klas.

‚ÄčTeamtraining

Een teamtraining is altijd maatwerk. Vooraf gaand aan een teamtraining stemmen we de inhouden dan ook specifiek af op de context van jullie school. In deze teamtraining vinden we het belangrijk dat we aansluiten bij jullie praktijk, zodat je met de input direct de volgende dag aan de slag kan.

Inhoud

Een mogelijk opzet voor een teamtraining kan zijn:
  • (Herhalen) achtergronden en mogelijkheden binnen Acadin (Inhoud - leeractiviteiten (leerkracht- en een leerlinggedeelte), Planningsmodule - activiteiten toekennen met startdatum en deadline, Begeleidingsmodule - beoordelen, portfolio)
  • Uitwisseling binnen het team over ervaringen met Acadin en het ingaan op vragen
  • Doel van Acadin rond de begeleiding van leerlingen met hoogbegaafdheid
  • Inhoudelijke verdieping rond het signalering van onderwijsbehoeften, deze omzetten in doelen en vertalen naar bewuste keuzes voor de praktijk via Acadin
  • Verkennen van mogelijkheden om Acadin in te zetten voor alle leerlingen binnen je school om zo onderzoekend leren en de executieve functies te bevorderen

Meer informatie en aanmelden

Gebruik je Acadin binnen je school en wil je graag meer weten over deze teamscholing? Neem dan contact op met Mirjam Floor.