Teamscholing: samen mediawijs!

Heel veel teamleden vinden het belangrijk om ‘iets’ met mediawijsheid te doen. Maar wat? Vanuit welke concepten, kaders en waarden? En: kunnen jullie als team komen tot een gemeenschappelijke basis? Met de teamscholing Samen mediawijs! Investeer je als school in persoonlijke vaardigheden én een gezamenlijke aanpak.

Kosten: € 2995,- (max. 20 deelnemers)
Uren (sbu): 12 uur
Locatie: eigen locatie

Route
J.J. (Sjaak) Jacobse

Onderwijsadviseur, mediawijsheid, teamcoaching

Telefoon:
06-11032616 06-11032616
LinkedIn:


Mediavorming moet geen ‘hobby’ zijn van een aantal leerkrachten die gepassioneerd dit thema met hun klas bespreken. Het risico op eenzijdige mediavorming of een niet doorgaande ontwikkeling in de vorming is dan
groot. Mediawijsheid is een vormingsthema dat thuishoort in de hele school. Investeer daarom als school in een gemeenschappelijke basis via de teamscholing Samen Mediawijs.

Inhoud

In deze teamscholing krijgt elk teamlid inzicht in de eigen mediahouding, de wijze waarop hij of zij deze hanteert, de wijze waarop je effectief aan mediavorming kunt werken, de thematiek achter mediagebruik en de wijze waarop je als school mediavorming wilt geven.

Aanpak

Teamscholing die op locatie gegeven wordt, waarbij telkens de persoonlijke houding, de wijze van ermee omgaan in het team én de inhoud van de mediavorming terug komen. Teamcoaching maakt hiervan onderdeel uit.  De teamscholing bestaat uit drie dagdelen training die ingepland worden met een doorlooptijd van ca. 2 maanden.

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie kun je terecht bij Sjaak Jacobse. Aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier.

Aanmeldformulier voor Teamscholing: samen mediawijs!

 
Persoonlijke gegevens    
Aanhef:
     
School of organisatie    
     
Adresgegevens (voor facturering)  
     
Teamscholing    
     
Bevestiging    
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
     
   
   
Na je aanmelding ontvang je een e-mail ter bevestiging. Heb je deze niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar onze webmaster.